کد خبر:۱۱۳۳۴۷۷
حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار می‌کند

کرسی؛ روایت‌هایی از مسیر پر پیچ و خم کار فرهنگی

فصل اول کرسی سال ۱۴۰۱ در ده دفتر برگزار شد. اکنون در فصل دوم، کرسی میزبان هشت استاد است که تجربیات خود را از زمینه هنری تخصصی خود برای مخاطبان روایت می‌کنند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، جوانه‌هایی در زیست بوم فرهنگ و هنر سربرآوردند، که حالا، از پس سال‌ها، هر یک چون سروی تنومند در نقش ستون‌های فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی می‌درخشند. کرسی روایت‌هایی است از مسیر این رشد و بالندگی با همه فرازها و نشیب‌هایش و تلاشی است برای به تصویر کشیدن الگوی مطلوب کار فرهنگی آن سان که زیبنده انقلاب اسلامی ایران باشد.

 

فصل اول کرسی سال 1401 در ده دفتر برگزار شد. اکنون در فصل دوم، کرسی میزبان هشت استاد است که تجربیات خود را از زمینه هنری تخصصی خود برای مخاطبان روایت می‌کنند.

 

به روایت:

استاد مسعود نجابتی (گرافیک)

استاد تاجبخش فنائیان (تئاتر)

استاد مصطفی رحماندوست (ادبیات کودک و نوجوان)

استاد محمد گلریز (موسیقی)

استاد علی اصغر یوزباشی (مجسمه‌سازی)

استاد احمد ناطقی (عکاسی)

استاد ناصر فیض (شعر)

استاد مصطفی دالایی (سینمای مستند)

 

زمان: 8 الی 15 اسفند ماه 1402

مکان: تهران؛ خیابان سمیه؛ نرسیده به پل حافظ؛ حوزه هنری انقلاب اسلامی

 

شرایط ثبت نام:

با توجه به محدودیت ظرفیت و اینکه هر جلسه به صورت تخصصی به یک هنر اختصاص دارد، فقط علاقه‌مندان و فعالان آن حوزه تخصصی مجاز به شرکت در جلسه هستند. لذا از متقاضیان درخواست دارد علاوه بر تکمیل فرم ثبت نام، نمونه‌های فعالیتشان در حوزه مورد نظر را بارگذاری نمایند (مثل مدرک شرکت در کارگاه، نمونه‌های فعالیت به صورت مبتدی، حرفه‌ای و ...).

پس از بررسی مدارک مورد نظر، از متقاضیان برای شرکت در نشست دعوت می‌شود.

 

توجه: ثبت نام هریک از نشست‌ها به صورت مجزا انجام می‌شود. لذا اگر متقاضی شرکت در چند نشست هستید، لطفا در همه آن‌ها ثبت نام کنید.

جهت ثبت نام حضور در برنامه به نشانی artfest.ir  مراجعه فرمایید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر به شماره تماس ۰۹۱۹۹۱۹۸۱۷۵ در پیام‌رسان بله پیام دهید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار