کد خبر:۱۱۳۴۲۵۹
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان:

مشارکت حداکثری در انتخابات برای اقتدار کشور است

رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان گفت: برای اقتدار کشور نیاز به مشارکت حداکثری داریم، زیرا با مشارکت زیاد، افراد آگاهانه‌تر انتخاب می‌شوند و تأثیرگذاری در حوزه‌های کلان کشور را دارند.
مشارکت حداکثری در انتخابات برای اقتدار کشور است

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، روح الله صابری رئیس رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان در مصاحبه‌ای در خصوص شرکت در انتخابات ۱۱ اسفند اظهار داشت: انتخابات یک مقوله بسیار مهمی است که در دوره‌های مختلف در کشور درباره آن زیاد صحبت شده و در حال حاضر بحث انتخابات مجلس در جامعه ما بسیار داغ است و عده‌ای اعتقاد دارند به دلایل مشکلاتی که وجود دارد نباید رأی دهیم، اما واقعیت این است یکی از مهمترین مقوله‌هایی که ما می‌توانیم از آن نام ببریم انتخاب افردای است که قرار است در مجلس باشند.

وی افزود: ما حق و وظیفه داریم وکیل خود را برای مجلس انتخاب کنیم قطعاً مجلس جایی است که تعیین کننده خیلی از مسایل کلان در کشور است.

او ادامه داد: بنابراین اهمیت یک نماینده اصلح ما را به سمتی می‌برد که در انتخابات شرکت کنیم و این انتخاب درست و دقیق جزو وظایف ماست، زیرا رای ندادن خودش یک نوع بد رای دادن است.

صابری اهمیت حضور را از چند بعد قابل بحث دانست و گفت: برای اقتدار کشور نیاز به مشارکت حداکثری داریم، زیرا با مشارکت زیاد، افراد آگاهانه‌تر انتخاب می‌شوند و تأثیرگذاری در حوزه‌های کلان کشور را دارند.

صابری دو شاخص کلیدی تعهد و تخصص را برای انتخاب فرد اصلح مهم برشمرد و بیان داشت: در کنار این دو شاخص، فردی باشد که نسبت به کشور، انقلاب و مردم عشق داشته باشد و صادقانه بخواهد کشور رشد کند و برای آن تلاش کند.

وی یکی از اقشار تأثیرگذار در هر جامعه‌ای را دانشگاهیان دانست و گفت: مردم نگاه ویژه‌ای به این قشر دارند و آن‌ها را به عنوان الگو می‌شناسند بنابراین وظیفه ما این است که در این مسیر پیشقدم باشیم و توصیه می‌کنم این قشر فرهیخته یک نگاه و نگرش خوب را به جامعه تزریق کنند و امید و انگیزه را در جامعه حفظ کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار