آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۴۳۲۳
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست خبری مطرح کرد؛

آغاز اجرای بیمه اجتماعی مادران روستایی و عشایر/ سیاست‌های جمعیتی مد نظر قانون گذاران است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز اجرای مرحله نخست بیمه اجتماعی مادران روستایی و عشایری خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست خبری از آغاز اجرای مرحله نخست بیمه اجتماعی مادران روستایی و عشایری مشمول ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خبر داد.

وی افزود: فراخوان ثبت نام از مادران غیر شاغل دارای ۳ فرزند و بیشتر در مناطق روستایی و عشایری در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت از امروز جهت توزیع عادلانه ثروت و تکافل اجتماعی شروع شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: دولت سیزدهم از شعار‌های اساسی آن و از راهبردهایش، تکافل و عدالت اجتماعی است که طی دو سال و نیم گذشته اقدامات خوبی صورت گرفته و تقویت نهاد‌های حمایتی برای کمک و پوشش حداکثری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی صورت گرفته است

وی افزود: روز شمار هیچ مددجوی کمیته امداد و بهزیستی در نوبت نداریم و به روز به متقاضیان پاسخ داده می‌شود و افزایش مستمری آن‌ها هم انجام و امسال ۴۰ درصد به مستمری آن‌ها افزوده شد.

مرتضوی بیان داشت: همچنین جهت خودکفایی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی اقداماتی صورت گرفت و اجرای طرح کالا برگ الکترونیک هم انجام شد. ۱۵ میلیون خانوار از این طرح استقبال و ۱۸ میلیون تراکنش صورت گرفته است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: ۴۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مشمولین ۶۰ میلیونی از این طرح بهره‌مند شده‌اند.

وی بیان داشت: ۲.۵ زن روستایی و عشایری مشمول طرح بیمه اجتماعی مادران روستایی و عشایری هستند و تدریجاً همه این افراد در راستای تکافل اجتماعی و افزایش جمعیت بهره‌مند از طرح خواهند شد.

مرتضوی افزود: کشور‌هایی که به شدت تبلیغات کنترل جمعیت داشتند اکنون برای فرزندآوری تبلیغ می‌کنند چرا که جمعیت بسیار حائز اهمیت است و سیاست‌های جمعیتی هم مد نظر قانون گذاران ما قرار گرفته است.

همچنین در نشست امروز تفاهم نامه ستاد ملی جمعیت و وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی منعقد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار