به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست هم اندیشی و بررسی راهکارهای موفقیت بازیهای محتوایی با حضور مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای برگزار شد.
رویداد محتوایی «بازی آرا» از بهمن ماه سال جاری آغاز شده است. این رویداد با رویکرد طراحی بازی رایانهای جذاب و دارای پیام مبتنی بر ارزشهای ایرانی اسلامی است.
بنیاد ملی بازیهای رایانهای به آثار برتر این رویداد بیش از یک میلیارد ریال جوایز نقدی اهدا خواهد کرد.
همچنین بازیهای برگزیده میتوانند تا ۱۰ میلیارد ریال حمایت و شتابدهی دریافت کنند. بازیسازان علاقهمند تا ۱۴ اسفند فرصت دارند تا با طراحی و یا تکمیل بازیهای مبتنی بر محتوای ایرانی اسلامی در این رویداد شرکت کنند.
این نشست جهت تببین مسائل مربوط به رشد بازیهای رایانهای امروز ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۲ با حضور محمدامین حاجی هاشمی، مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای آغاز شد.
در ابتدای این نشست عبداللهی، دبیر جشنواره گفت: دغدغه تولید بازیهای رایانهای برای تمام بازی سازان ما همواره وجود داشته است. بازیهای رایانهای به عنوان یکی از پیشرفتهترین ابزارهای موجود مورد توجه بوده و از اهمیت بالایی برخوردار است. رویداد بازی آرا فارغ از بحث محتوایی، برای مخاطب جنبه سرگرمی دارد. این رویداد در صدد این است که در آینده با مخاطبان ارتباط کلامی برقرار کند.
او ادامه داد: برنامه ریزی ما به این صورت است که ۵ محور را برای شروع رویداد درنظر گرفتیم. بازی آرا، از مدتی قبل اطلاع رسانی شد و تعدادی از آثار پیرامون محتوای مدنظر، معرفی شده است. تا ۱۴ اسفند فرصت برای بارگذاری آثار جدید زمان در نظر گرفته شده و احتمال تمدید آن وجود دارد. سپس یک داوری با تیمی مجرب هم در این خصوص خواهیم داشت. ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، رویداد حضوری برگزار خواهد شد و داوری نهایی و تقدیر از آثار برتر انجام میگیرد.
حاجی هاشمی، مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در حاشیه این نشست گفت: هدف ما در ابتدا تبیین اهداف و چشم انداز رویداد بازی آرا و خروجی این اتفاق است. بخش محتوایی و هنری رویداد باید در جامعه معرفی و روشن شود و پیام مشخصی داشته باشد. ظرفیتهای موجود و تبیین بحث محتوا در صنعت بازیسازی در اولویت ما قرار دارد. با بروز یک مسئله اجتماعی، دغدغه نخست باید به سمت و سوی تولید محتوای سالم برود. هنر و رسانه در قسمت بعدی قرار دارد که باید مورد بحث و ارزیابی قرار بگیرد.
او افزود: بازتاب موضوع خانواده و اهمیت آن، یکی از محتواهای مورد بررسی در صنعت بازی سازی محسوب میشود. ظرفیتها برای ساخت بازی با محوریت شخصیتهای مطرح و بومی وجود دارد. این رویداد یک بهانه برای معرفی طرحهای برتر است تا با سرمایه گذاری شرکتهای خصوصی به سر منزل مقصود برسیم.
حاجی هاشمی در ادامه خاطرنشان کرد: بایستی در خصوص اتفاقات روز به بیات نکات لازم بپردازیم. طوفان الاقصی یک نمونه خوب برای این مطلب به شمار میرود که با ارائه محتوای قوی به ساخت بازیهای درخوز مبادرت شود. البته که حمایتهای مالی و سرمایه گذاری لازم بایستی صورت بگیرد تا این امر مهم به سرانجام برسد.
در ادامه نشست، برخی از بازیسازان به ارائه نظرات خود پرداختند. جمشیدی، یکی از بازیسازان عنوان کرد: صنعت بازیسازی باید توسط حاکمیت امری جدی درنظر گرفته شود نوع نگاه مسئولان باید تغییر کند. بازی میتواند تاثیرات شگرفی در کشور ایجاد کند. ما در ابتدا باید بحث محتوا را روشن کنیم و اهمیت روی اهمیت آن صحه بگذاریم.
دیگر بازیساز کشور ضمن مطرح سازی تجربیات خود، عنوان کرد: بازیسازی با محوریت خانواده بسیار حائز اهمیت است و ما در بازی مدنظر خود روی این محتوا تاکید کردیم. ما باید در عمل نشان دهیم که بحث محتوایی را در اولویت قرار دادیم و بدل به دغدغه اصلی ما شده است.
او اضافه کرد: من به عنوان بازیساز باید به این باور و ایمان برسم که با تولید محتوای سالم و پرمغز، حمایت از سوی مسئولان، سرمایه گذاری و اقبال از سوی مردم صورت میگیرد. حاکمیت باید این مسائل را در گام اول شفاف سازی کند و به بازیسازان داخلی دلگرمی بدهد.