به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور در پژوهشکده سرطان معتمد اظهار داشت: خدا را شاکرم که توفیق شد در فرصت نسبتاً خوبی خدمت عزیزان برسیم و از نزدیک شاهد تلاشها و دستاوردهای دانشمندان و کارشناسان معزز پژوهشکده باشم و به همه شما خدا قوت عرض کنم
.وی با تبریک مجدد موفقیت این پژوهشکده در کسب رتبه اول در بین موسسات پژوهشی سرطان کشور گفت: در نشستی که به همین مناسبت خدمت عزیزان بودم، پنج عامل موفقیت پژوهشکده سرطان معتمد را عرض کردم که به نظرم میتوان به آنها، عوامل دیگری را نیز افزود؛ یک عامل، مدیریت انسان گرا، دوستانه، جدی و قاطعی است که دکتر صرامی دارند.
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در ادامه سخنان خود، ابراز داشت: عامل دوم که بسیار مهم است، بهرهگیری از چند نسل علمی است. اینکه استاد قوام زاده را به عنوان یک شخصیت فرهیخته که در حوزه آنکولوژی مرجعیت علمی دارند پس از بازنشستگی دانشگاه علوم پزشکی تهران به پژوهشکده دعوت کردهاند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، تاکید کرد: یک نکته دیگر که خیلی برای من جالب بود حضور بانوان پژوهشگر پژوهشکده در رشته های مختلف از جمله علوم پایه و بالینی و بحثهای مهندسی است که واقعا زینت بخش بود. انصافا پس از انقلاب و در یکی دو دهه اخیر زنان در عرصههای مختلف بهویژه علم و فناوری خیلی درخشیدند.
خسروپناه هچنین درباره مشکلاتی نظیر جذب هیئت علمی نخبه در پژوهشکده سرطان معتمد تاکید کرد: نکات را به دبیرخانه ارائه دهید تا مورد به مورد پیگیری و گره ها باز شود.
دارایی های علمی جهاد دانشگاهی بیش از دو هزار میلیارد تومان است
در ابتدای این بازدید، دکتر مسلمی نائینی، رئیس جهاد دانشگاهی گفت: دارایی های علمی جهاد دانشگاهی بیش از دو هزار میلیارد تومان است.
وی، تاکید کرد: متاسفانه گاهی دریافت مجوز یک داروی خاص بیش از یک سال به طول می انجامد، لذا از دبیر شورای انقلاب فرهنگی انتظار داریم در این زمینه به ما کمک کنند.
دکتر رامین صرامی فروشانی، رئیس پژوهشکده سرطان معتمد نیز در ابتدای این بازدید، با اشاره به دستاورد های این پژوهشکده، گفت: سال گذشته ۱۷۸ هزار خدمت در کلینیک پژوهشکده انجام شده است.
وی افزود: پژوهشکده سرطان معتمد در زمینه سلول درمانی و پروتئین های نوترکیب موفق به کسب رتبه الف شده است. ما اعتقاد داریم «کیت تشخیص نیاز به شیمی درمانی» به اندازه پنج سال کار پژوهشی یک پژوهشکده ارزش علمی دارد. افزایش دقت و سرعت در تشخیص از مزیتهای نسل جدید این کیت است.
صرامی فروشانی با اشاره به تولید اولین کیت تشخیص مولکولی کووید توسط پژوهشکده سرطان معتمد، گفت: کیت تشخیص مولوکولی کووید براساس گزارش ها، هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی ریالی و یک میلیون و ۲۰۰ هزار یورو صرفه جویی ارزی برای کشور داشته است.
وی افزود: در زمینه مقابله با کووید در کشور باید اشاره کنیم که آزمایشگاه ویژه سطح دو کرونا بعد از انستیتو پاستور در پژوهشکده سرطان معتمد ساخته شد.
صرامی فروشانی با اشاره به توانایی های پژوهشکده سرطان معتمد، تصریح کرد: شبکه گسترده جهاد دانشگاهی قادر است ماموریت «راه اندازی شبکه پیشگیری، کنترل و درمان سرطان بانوان» را انجام دهد. لذا درخواست داریم این ماموریت برای پژوهشکده ابقا شود.
در پایان این مراسم، با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از کتاب «معرفی پژوهشکده سرطان معتمد» رونمایی شد.