به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بیت اله برقراری مدیر عامل صندوق بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر در همایش بنگاههای اقتصادی برتر و بهره ور زیرمجموعه صندوقهای بازنشستگی تابعه وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی، که امروز برگزار شد، اظهار کرد: بهروری حلقه گمشده اقتصاد است. هرجا بهروری باشد حتما کارآمدی نیز وجود خواهد داشت. سطوح مختلف بهروری در همه حوزهها وجود دارد و مهمترین آن بهروری سازمانی است. آنچیزی که بهروری را محقق میکند برنامه راهبردی است.
وی با اشاره به اینکه روستائیان، کشاورزان و عشایر در کشور مولد هستند ادامه داد: برای برون رفت از مشکلات باید برنامه راهبردی مبتنی بر علم داشت. یکی از مشکلات و چالشهای موجود در کشور مشکلات صندوقهای بازنشستگی است.
برقراری ادامه داد: عدم تعادل منابع و مصارف از بزرگترین چالشهای صندوقهای بازنشستگی است. اگر محاسبات بیمهای نباشد هر حرکتی با شکست موجه میشود. صندوق بیمه روستائیان، عشایر و کشاورزان وارد بنگاه داری نشده است.
وی گفت: بررسی نقدینگی صندوق، خرید و فروش به موقع و اقدام به موقع موجب رشد داراییهای صندوق شد است. در دولت سیزدهم حدود ۷۸درصد سرمایه گذاری را در صندوق افزایش دادهایم.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در این صندوق، بیان کرد: چهل و پنج اقدام در این صندوق انجام شده است؛ که مهمترین آن جذب ۸۰۰هزار بیمه شده جدید است که موجب جلوگیری از تورم میشود. با اصلاحات انجام شده، اراده و افزایش بهروری توانستیم در چند ماهه اول سودهای خوبی را کسب کنیم.
مدیرعامل بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر تصریح کرد: مردمسپاری یکی از اولویتهای مهم صندوق است. حدود ۶هزار نفر در سراسر کشور برای صندوق کار میکنند. در حوزه سرمایه گذاری معتقدیم که باید مبتنی بر سیاستهای دولت حرکت کرد.
برقراری گفت: بعد از تامین اجتماعی بزرگترین بیمه در کشور هستیم. با اجرای ماده ۲۱ قانون جوانی جمعیت ۵۰۰هزار نفر به بیمه شدگان ما اضافه خواهد شد و تعداد کلی بیمهشدگان صندوق ما از ۳میلیون نفر عبور خواهد کرد.