کد خبر:۱۱۳۵۷۸۸

صحرایی: ۲۰۰ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل شناسایی شد‌/ ساخت مسکن فرهنگیان در ۱۸ استان

وزیر آموزش و پرورش گفت: پارسال حدود ۹۰۰ هزار و امسال بیش از ۲۰۰ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل شناسایی شدند و کار‌های ادامه تحصیل این افراد بازمانده از تحصیل در حال انجام است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضامراد صحرایی در گردهمایی مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های سراسر کشور در هتل آسمان کرمان اظهار داشت: ظرفیت فوق‌العاده‌ای در استان کرمان نهفته است، کرمان جزو سه استان برتر در ارزیابی‌های صورت گرفته در کشور است و رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور هم در این استان سه برابر شده است.

وی افزود: از ترک تحصیل دانش آموزان باید پیشگیری شود و در زمینه جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل برنامه ریزی دقیقی صورت گیرد، "نماد" طرح مناسبی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که بایستی جدی گرفته شود.

وزیر آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه تحولات آموزش ابتدایی و نظام دوری در حال برنامه‌ریزی است، گفت: پارسال حدود ۹۰۰ هزار و امسال بیش از ۲۰۰ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل شناسایی شدند و کار‌های ادامه تحصیل این افراد بازمانده از تحصیل در حال انجام است.

صحرایی با بیان اینکه آموزش و پرورش عمومی‌ترین نهاد کشور است، گفت: در ۱۸ استان کشور کار مسکن فرهنگیان در حال انجام است، تصریح کرد: پیگیری‌های لازم برای اتمام پروژه‌ها صورت می‌گیرد.

وی با تاکید بر راه اندازی دانشگاه فرهنگیان در جنوب استان کرمان و لزوم تربیت معلم بومی گفت: استان کرمان در زمینه نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور جایگاه ویژه‌ای دارد و اهتمام دولت سیزدهم این است همه مدارس کانکسی را جمع آوری کند.

وزیر آموزش و پرورش ضمن قدردانی از همه فرهنگیان و دانش آموزان رای اولی در برگزاری انتخابات حماسی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ گفت: انقلاب ما مردم مدار است و حضور مردم در برگزاری و مشارکت در انتخابات در خور تحسین است.

بر پایه این گزارش، پانزدهمین گردهمایی مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های سراسر کشور در روز دوم با حضور وزیر آموزش و پرورش و جمعی از اعضای شورای معاونان وزارت در مرکز آموزشی-رفاهی فرهنگیان برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار