آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۵۸۲۲

حمله هوایی ارتش سوریه به تروریست‌ها

منابع خبری از حمله جنگنده‌های سوری به گروهی از تروریست‌ها در جنوب ادلب خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، ارتش سوریه عملیاتی هوایی را علیه گروهی از تروریست‌ها در جنوب ادلب به انجام رسانده است.

خبرنگار المیادین گزارش داد که جنگنده‌های ارتش سوریه محل حضور تروریست‌های موسوم به «جنبش اسلامی ترکستان شرقی» را در شهرک «بسنقول» واقع در جنوب ادلب هدف حمله‌های هوایی قرار داده‌اند.

هنوز گزارشی از تلفات احتمالی تروریست‌ها در این حمله هوایی منتشر نشده است.

این در حالی است که روز گذشته وزارت دفاع سوریه اعلام کرد که نیرو‌های سوری موفق شده‌اند یک عملیات تروریستی را در حومه ادلب ناکام بگذارند. بر اساس این گزارش، عناصر وابسته به تشکیلات تروریستی جبهه النصره قصد داشتند طی یک عملیات، مواضع نیرو‌های سوری را در حومه جنوبی ادلب هدف قرار دهند که با هوشیاری نیرو‌های این کشور موفق نشدند.

همچنین چند روز قبل رسانه‌های خبری گزارش دادند که تروریست‌های داعشی به برخی از شهروندان سوری در صحرای «کباجب» واقع در حومه دیرالزور سوریه حمله کرده‌اند. خبرنگار المیادین در سوریه گزارش داد که در نتیجه این حمله تروریستی ۴۷ نفر از غیرنظامیان سوری به شهادت رسیده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار