آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۶۴۹۶

برپایی بیش از هزار میز خدمت حقوقی در هفته شهید

مدیر کل دفتر حقوقی و معاضدت قضایی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بیش از هزار میز خدمت حقوقی به مناسبت گرامیداشت هفته شهید در سراسر کشور برپا شده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو حمید توسلی اظهار کرد: به مناسبت بزرگداشت مقام شهید و با توجه به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و اساس‌نامه بنیاد شهید و امور ایثارگران، این بنیاد مکلف به ارائه خدمات معاضدتی حقوقی به جامعه هدف است.
وی ادامه داد: از طرفی با توجه به سیاست‌های کلی نظام در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، دفتر حقوقی و معاضدت قضایی و معاونت حقوقی و امور مجلس بنیاد تصمیم گرفت تا بیش از هزار میز خدمت قضایی با پراکندگی در سراسر کشور برپا کند.
مدیرکل دفتر حقوقی و معاضدت قضایی بنیاد شهید گفت: لذا ساماندهی لازم برای این کار انجام شد و مرکز وکلای قوه قضائیه هم با همکاری مستمر، نیروی حقوقی مورد نیاز را تامین نموده و اداره معاضدت قضایی کانون وکلا و برخی وکلای ایثارگر و غیر ایثارگر هم در راستای مسئولیت اجتماعی خود، به طور رایگان مبادرت به ارائه خدمات قضایی کردند.
وی افزود: این میز خدمت در نمازهای جمعه، حسینیه‌ها، مساجد، گلزارهای شهدا و بقاع متبرکه برپا شده و معاضدت‌های حقوقی قضایی تا روز سه شنبه بیست دوم اسفند ،روز بنیاد شهید ادامه دارد و پذیرای مخاطبان است.
توسلی با ذکر این نکته که مخاطبان این میز خدمت با توجه به سیاستگذاری‌های ابلاغی صرفا به جامعه ایثارگران محدود نمی‌شود، خاطرنشان کرد: عموم مردم می‌توانند از این ظرفیت استفاده بهینه داشته و از خدمات مشاوره رایگان حقوقی بهره ببرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار