به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدرضا بنی هاشمی با اشاره به انتشار مقالات واکسن رازی کووپارس در مجلات معتبر بین المللی اظهار کرد: مقاله پیش بالینی واکسن رازی کووپارس که نشان دهنده بومی بودن تکنولوژی است در مجله forintiers به عنوان یکی از معتبرترین مجلات ایمونولوژی جهان با ضریب تاثیر حدود ۹ در سال ۲۰۲۱ سابمیت (ارائه) و سال ۲۰۲۲ منتشر شد و همچنین مقاله فاز یک ۲۰۲۲ سابمیت و ۲۰۲۳ منتشر شد.
وی با اشاره به اینکه مقاله فاز ۲ در سال ۲۰۲۳ و مقاله فازهای ۳ و بوستر در سال ۲۰۲۴ در ژورنال با ضریب تاثیر حدود ۱۰ منتشر شده است، افزود: رازی کووپارس اولین واکسن ایرانی است که تمامی مستندات علمی آن چاپ شده و تاکنون ۵ مقاله از آن در مجلات معتبر دنیا به انتشار رسیده که ضریب تاثیر آن از ۴ تا ۱۰ بوده و مورد استقبال جهانی قرار گرفته است.
مدیر تحقیق و توسعه موسسه رازی خاطرنشان کرد: مقالات تکمیلی دیگری نیز با موضوع مطالعات بالینی "کودکان و نوجوانان" و نیز "دز یادآور داخل بینی" واکسن رازی کووپارس در سال جاری و در آیندهای نزدیک به چاپ خواهد رسید.
وی در مجموع تعداد مقالات این واکسن در مرحله اول را حدود ۷ مورد اعلام کرد و گفت: در مراحل تکمیلی مقالات تخصصیتر انتشار خواهد یافت.
دکتر بنی هاشمی خاطرنشان کرد: به علت تحریمهای کشور و سایر موارد، فاصله زمانی از ارائه تا انتشار برای هر کدام از مقالات بسیار زیاد و حداقل یک سال و همچنین با داوریهای بسیار سختگیرانه همراه بود.
عضو هیئت علمی موسسه رازی با بیان اینکه تلاش شده مقالات در مجلات open access منتشر شود تا عموم مردم بتوانند به آن دسترسی داشته باشند، تصریح کرد: با این رویکرد واکسن رازی کووپارس در زمره واکسنهایی در دنیا قرار میگیرد که یافتههای خود را جهت کمک به سلامت بشریت در اختیار عموم قرار میدهد.
علاقمندان و محققان برای مطالعه این مقالات میتوانند به آدرسهای زیر مراجعه نمایند.