به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشتکار با حضور بر خط درگردهمایی پایان سال روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان با بیان این مطلب افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی از سال ۱۴۰۰ بر اساس سند توسعه هر استان، طرح آمایش سرزمین را تهیه کرده و طی دو سال گذشته، تصویب و اجرای آن را آغاز کرده است که از آثار مهم آن میتوان به اجرای رشتههای جدید و اقبال بیشتر خانوادهها به این دانشگاه اشاره کرد.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: پس از اجرای طرح آمایش، حدود هفتاد درصد کدرشتههای فعال مراکز آموزش علمی کاربردی با ظرفیت بیش از ده نفر تشکیل شده است همچنین این طرح پذیرش هر دوره مراکز آموزش علمی کاربردی را حدود ۲۰ درصد افزایش داده است.
وی افزود: طرح آمایش موجب تقویت وضع موجود مراکز آموزشی در حال فعالیت و همچنین مراکزی است که با هدف خاصی تاسیس شده و با بروزرسانی و اجرای مستمر آن میتوان به یک آموزش و اشتغال کیفی دست پیدا کرد.
کشتکار در خاتمه اظهار داشت: در سالی که گذشت همگی ما در یک کار جهادی آموزش برای اشتغال، با همدلی و همزبانی در کنار یکدیگر بودیم که امیدواریم این امر در سال آینده نیز تداوم پیدا کرده و موجب ارتقاء بیش از پیش دانشگاه شود.