کد خبر:۱۱۳۹۲۶
برگزاري نهمین دوره آموزشی «طرح بصیرت» بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان رضوي
نهمین دوره آموزشی «طرح بصیرت» بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان رضوي شب گذشته در دانشکده بهزیستی اين دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، نهمین دوره آموزشی «طرح بصیرت» بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان رضوي شب گذشته در دانشکده بهزیستی اين دانشگاه برگزار شد.
قاسم حبیب زاده، مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی در اين مراسم با اشاره به دینی بودن مردم، مردمی بودن رهبری دینی، ماهیت اسلامی و حکومت ولایی به عنوان مولفه های قدرت اظهار داشت: انقلاب اسلامی با این چهار مولفه توانست تاثیرات جهانی و منطقه ای داشته باشد و تنها شرط تداوم و بقاء آن ولایت مداری و بصیرت است.
وی حاکمیت نظام سلطه، سکولاریسم، سرخوردگی جهان اسلام و محوریت منافع آمریکا و شوروی در تعیین مناسبات را از ویژگی های شرایط قبل از انقلاب در سطح بین الملل دانست و افزود: ویژگی مشترک این دو این کشور اومانیسم بودن حاکمیت آنها بود و بر این اساس آنها دین را از تمام مناسبات اجتماعی حذف کردند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی قاسطین (قدرت طلبان)، ناکثین (رانت خواران)، مارقین(خواص بی بصیرت) ساکتین (افراد بی تفاوت به نظام) را از جمله آسیب های درونی حکومت اسلامی دانست و تصريح كرد: تنها راه برون رفت از این آسیب ها تمسک به ائمه (ع) در زمان غیبت، ولی فقیه است و این جزء از طریق داشتن بصیرت و استقامت حاصل نمی شود.
حبیب زاده در خصوص حرکت خودجوش مردم مصر بيان داشت: رهبری، مردم و ایدئولوژی سه عنصر اساسی در شکل گیری انقلاب به شمار می رود و به دلیل نبود رکن رهبری در هدایت مردم، وجود انحرافات در این حرکت وجود دارد.
در ادامه محمد مقضي، مدیر فرهنگی خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی و کارشناس ارشد تاریخ تشیع با اشاره به پيام هاي قرآن كريم گفت: عبرت گرفتن از تاریخ جزء از طریق بصیرت حاصل نمی شود.
وی دنیا پرستی را ناشی از بی بصیرتی دانست و تصريح كرد: سران فتنه که در دولت خاتمی دارای جایگاه ويژه اي بودند در دولت دهم از خط رهبری خارج و به اخلال گری پرداختند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.