کد خبر:۱۱۴۰۰۹۵
حجت‌‌الاسلام رئیسی در گفت‌وگو با اردوغان:

قطع روابط اقتصادی و سیاسی موثرترین عامل بازدارنده جنایات صهیونیست‌ها است

در مکالمه تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه به مناسبت عید سعید فطر، رئیسی بر تأثیر بازدارنده قطع روابط اقتصادی و سیاسی کشورهای اسلامی بر جنایات صهیونیست‌ها تأکید کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) در پاسخ به تماس تلفنی رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، ضمن تبریک متقابل عید سعید فطر و آرزوی بهره‌مندی حداکثری همه مسلمانان از برکات این عید شریف، بر پیشبرد اجرای توافقات صورت گرفته میان دو کشور به خصوص موافقتنامه‌های سفر اخیرش به آنکارا تاکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به توافق دو کشور برای برگزاری نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و ترکیه، ابراز امیدواری کرد این نشست، تحرک و تقویت بیشتر تعاملات فیمابین را موجب شود.

حجت‌‌الاسلام رئیسی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تشکر از مواضع ترکیه در محکومیت حمله جنایت‌بار رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در سوریه، با تاکید بر اینکه این جنایت بدون پاسخ نخواهد ماند، بار دیگر موثرترین عامل بازدارنده در برابر جنایات صهیونیست‌ها در غزه را قطع روابط اقتصادی و سیاسی کشورهای اسلامی با این رژیم عنوان کرد و اظهار داشت: امروز حمایت‌های آمریکا و کشورهای غربی و بی‌عملی سازمان‌های بین‌المللی و مجامع حقوق بشری در قبال جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه باعث رسوایی بیش از پیش این کشورها و سازمان‌ها شده است.

اردوغان نیز در این مکالمه تلفنی ضمن تبریک عید فطر به رئیس جمهور و مردم کشورمان، از رئیسی خواست صمیمانه‌ترین سلام‌ها و تبریکات وی را به رهبر معظم انقلاب اسلامی برساند.

رئیس جمهور ترکیه همچنین با ضروری دانستن تلاش مسئولان دو ‌کشور برای سرعت بخشیدن به روند اجرای توافقات فیمابین، بار دیگر حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در دمشق را محکوم کرد و با اشاره به ماهیت جنایتکار رژیم صهیونیستی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی امروز منزوی‌تر و منفورتر از هر زمانی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار