کد خبر:۱۱۴۰۲۴۲
در گفت‌وگو با دانشجو مطرح شد

سنبلی: تشکل باید دانشگاه را یک جامعه کوچک در نظر بگیرد/ آقا نسبت به باقی دیدارها صریح‌تر با جریان دانشجویی صحبت کردند +فیلم

مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه سهند گفت: اگر درون دانشگاه توانستیم یک موضوعی را گفتمان کنیم، آن زمان در فضای جامعه هم می‌توان آن گفتمان را غالب کرد.

علی سنبلی، مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه سهند در در گفت‌وگو با خبرنگار دانشجو درباره دیدار رهبر انقلاب با دانشجویان گفت: یک اتفاق خیلی خوبی که در این دیدار افتاد، این بود که حضرت آقا نسبت به بقیه دیدار‌ها صریح‌تر با جریان دانشجویی صحبت کردند.

وی افزود: خیلی جدی توپ را در زمین جریان دانشجویی انداختند، دوستان رفتند حرف‌های خودشان را زدند، برخی حرف‌های آن‌ها درست بود و برخی حرف‌ها اینگونه نبود.

وی ادامه داد: خب باشد ما یک سری حرف‌ها را جلوی مسئولین می‌زنیم که مثلا جلوی اقتصاد نفتی گرفته شود، اقتصاد دانش بنیان اتفاق بیفتد و می‌بینیم این‌ها انجام نمی‌شود و شما می‌آیید حرف‌های خودم را به خودم پس می‌دهید.

وی تصریح کرد: گلایه می‌کند که شما گفتید مسئول انجام نداده است و این کار انجام نشد.

سنبلی گفت: یک سری حرف‌ها را هم خود شما زدید که محیط دانشجویی این‌کار‌ها را انجام بدهد، خب آن‌ها چه شد؟ چه اتفاقاتی رقم خورد؟ به کجا رسید؟ چه کاری را انجام داده‌اید؟
این خیلی اتفاق مهمی است که جریان دانشجویی، باید تلنگری جدی به خودش بزند.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو


وی افزود: ما همیشه می‌گوییم که شما مسئول را می‌شوری و می‌گذاری کنار، خودت چقدر در دانشگاه موفق بودی؟ خودت چند نفر را با گفتمان خودت همراه کرده‌ای؟ چند نفر را توانسته‌ای جذب کنی؟

وی ادامه داد: بعضی از تشکل‌ها را می‌بینیم که تعدادشان کلا پنج الی شش نفر آدم نیست. مثلا اگر بخواهند تجمعی بگیرند به زور ده نفر آدم دور گفتمان بک تشکل جمع می‌شود. وقتی تشکل در این حوزه‌ها ناتوان است و نتوانسته اثر گذار باشد، نسبت به مسائل کشور هم جا می‌ماند.

مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه سهند بیان کرد: تشکل اگر دانشگاه را یک جامعه کوچک در نظر بگیرد، اگر درون دانشگاه توانست یک موضوعی را گفتمان کند، آن زمان در فضای جامعه هم می‌تواند آن گفتمان را غالب کند.

وی افزود: ما در محیط خود تشکل، مسئله آن‌ها را نمی‌بینیم، مثلا رهبر انقلاب گفتند فلان استاد در حال مایوس کردن جریان دانشجویی است و دانشجویان را از اثرگذاری در کشور، خب با این موضوع چه کسی باید برخورد کند؟ چه کسی باید برود و جواب دهد؟

وی ادامه داد: مثلا ایشان بر سر کرسی‌های آزاد اندیشی مثال می‌آورند که من بیشمار درباره کرسی آزاد اندیشی گفتم و عملی نشد!

علی سنبلی گفت: آن کسانی که به عنوان ادوار به تشکل‌ها مشورت می‌دهند، به آن‌ها می‌گویند شما محور انقلاب اسلامی در دانشگاه هستید. اینجا یک مثال می‌زنند و می‌گویند فکر کنید امام زمان ظهور کرده است و گفته آقای مسئول تشکل این دانشگاه برای تو، این دانشگاه را در پازل ظهور بیاور. چه کاری انجام می‌دهی؟ همان کار یک سری اقداماتش قطعا سلبی است، یک سری اقدامات آن قطعا ایجابی است.

 

وی ادامه داد: اینکه خودش را محور انقلاب اسلامی قرار دهد، ببینید نه رئیس دانشگاه، نه مسئول نهاد، نه معاونت فرهنگی و هزار متولی دیگر که باید رسیدگی کنند محور انقلاب اسلامی در دانشگاه نیستند و نمی‌توانند هزینه مقابله با این تفکرات را به جان بخرند.

 

وی تصریح کرد: تشکل انقلابی باید خیلی فعالانه تر عمل کند و خیلی جدی با به کار گیری قوه قهریه خودش را به کار گیرد‌.

 

مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند مطرح کرد: بنده مثالم همیشه این است، شما رفته‌اید در برابر یک استاد دانشگاهی که در حال مزخرف گویی است، در حال تزریق مباحث ضدامید و غیره به دانشجویان است. شما چقدر قوی هستی که حالا بتوانی یک قوه قهریه هم داشته باشی که بتوانی در دانشگاه نفوذ کرده و بگویی آقای رئیس دانشگاه این کار را باید جلویش را بگیری، فلان اتفاق را باید بالا بیاوری و تذکر جدی به آن بدهی.

 

وی افزود: وقتی تشکل دو الی سه نفر آدم است و رئیس دانشگاه هم با چنین چیزی مواجه می‌شود، می‌گوید که این تشکل نهایتا دو نفر یا پنج نفر در آن فعال هستند. قطعا اینگونه اثرگذار نیست. خود مجموعه جریان دانشجویی باید از لحاظ محتوایی، مبنایی و تشکیلاتی قوی شود.

 

وی ادامه داد: وقتی این اتفاق افتاد و حداقل تشکل به معنای یک جمع سی نفره بود که توانایی تحصن را داشت و از لحاظ عده وضعیت خوبی داشته باشد، آن وقت حرفش نفوذ خواهد داشت.

 

سنبلی درباره طرح موضوع عدالت در این دیدار اظهار کرد: نکته دیگر این که تاکید رهبر انقلاب بر سر عدالت بود، جریانی الان در کشور به وجود آمده است که با عدالت‌خواهی مبارزه نمی‌کند بلکه با عدالت مبارزه می‌کند و مسئله آن مبارزه با عدالت است.

 

وی افزود: آیت الله خامنه‌ای خیلی نکته جدی گفتند و مطرح کردند که بنده اصرارم بر مسئله عدالت از دهه هشتاد بیشتر شده است. به نظر بنده جریان دانشجویی نسبت به اصل مسئله عقب ماندگی در عدالت و اصرار ولی فقیه با آن قیدهایی که ایشان در موضوع عدالت گفتند و نه صرفا بازی کردن در پازل پروژه بگیران، نه پیگیری مسئله عدالت و رسیدگی به موضوع فاصله طبقاتی در جامعه، مطرح است.
مثلا خود شهر تبریز یک شهر قطبی است. بگردید مشاهده می‌کنید که عده‌ای در رفاه کامل است و مدیریت شهری در حال قطبی عمل کردن است. یک سوم جمعیت این شهر حاشیه نشین هستند.

 

وی در پایان گفت: چه کسی قرار است این مشکلات را پیگیری کند، چه کسی قرار است با عوامل حاشیه نشین شدن درگیر شود و کار جدی کند. این‌ها همه در پازل عدالت خودش را نشان می‌دهد و جریان دانشجویی بایستی فعالانه اینجا نقش ایفا کند.

 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار