کد خبر:۱۱۴۴۶۱
رودابه حمزهاي:
مخاطبان حرفهاي شعر به جشنواره شعر فجر دعوت شوند.
يك شاعر كودك و نوجوان با اشاره به نقش مؤثر خوانندگان حرفهاي در ارتقاء ادبيات كشور، خواستار حضور مخاطبان علاقمند در جشنواره شعر فجر شد.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، رودابه حمزهاي گفت:بدون شك اين جشنواره تأثير مثبتي بر بخش ادبيات داشته و توانسته است به مشكلات صنفي شاعران كشور رسيدگي كند.
وي آشنايي شاعران با نحوه فعاليتهاي ديگران را ازجمله اتفاقات مثبت جشنواره شعر فجر دانست و تأكيد كرد: خود من دورهاي كه در مراسم پاياني اين جشنواره حضور داشتم با شاعران زيادي از سرتاسر كشور آشنا شدم كه در شهرستانهاي دور دست به شعر كودك و نوجوان ميپردازند.
حمزه اي اين قبيل آشناييهاي را موجب عمق بخشيدن به فعاليتهاي ادبي كشور دانست و بر ضرورت تقويت آن تأكيد كرد.
وي با بيان اينكه شاعران كودك بايد با نيازهاي روزآمد مخاطبان خودشان آشنا شوند، عنوان كرد: به طور مثال بچههاي امروز ديگر مثل گذشته به شعرهايي كه در رابطه با طبيعت، ما در و مسائلي از اين دست سروده ميشود. توجه نشان نميدهند و نيازهاي تازهاي پيدا كردهاند.
وي اضافه كرد: به طور طبيعي شاعري كه اين نيازهاي جديد را نشناسد، نميتواند كار مؤثري انجام دهد و به همين سبب هم هست كه حضور مخاطبان در اين جشنواره امري گريز ناپذير است.
حمزهاي در پايان خاطر نشان كرد: شناسايي اين مخاطبان پيگير و علاقهمند كار دشواري نيست و به راحتي ميتوان از طريق كتابخانههاي عمومي آنها را پيدا و به مراسم پاياني جشنواره دعوت كرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰