آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۶۰۶۵
به اسم زن؛ علیه او!

رحیم‌پور ازغدی: بالاترین آمار تجاوز مربوط به آمریکاست که آزادی مطلق جنسی دارد +فیلم

نشست «بررسی تبعات بی‌حجابی در تمدن و فرهنگ غربی» با حضور حسن رحیم‌پور ازغدی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست «بررسی تبعات بی‌حجابی در تمدن و فرهنگ غربی» با حضور حسن رحیم‌پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، در دانشگاه علامه طباطبائی و به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل برگزار شد.

 

رحیم‌پور خاطرنشان کرد: آنهایی که می‌گویند هر جا حجاب نیست خشونت جنسی کمتر است دروغ می‌گویند. در کشورهایی که حجاب وجود ندارد خشونت و تجاوز جنسی به زنان خیلی بیشتر است.

 

کد ویدیو
 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: همین الان بالاترین آمار تجاوز جنسی مربوط به آمریکاست که آزادی مطلق جنسی در آنجا است. آنجا حتی آدم‌ها با حیوانات ازدواج می‌کنند. یک آقایی با میمون و یک خانمی با یک خر رفتند و خطبه عقد خواندند؛ حتی یک خانم با خودش ازدواج کرد؛ فیلم‌های آنها موجود است.

 

وی افزود: وقتی کشف حجاب و برهنگی و بی‌حجابی آمد خیانت رواج پیدا می‌کند یا امانت‌داری جنسی؟ کسی هست بگوید هر چه برهنه‌تر و جذابیت عمومی بیشتر و آرایش و چشمک و روابط و شوخی بیشتر شود خیانت جنسی کمتر می شود و آمار طلاق پایین تر می آید؟ هر کس چنین ادعایی دارد بگوید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار