آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۶۲۱۴
معاون وزیر امور خارجه :

قرارداد ایران و هند، ترانزیت کشور را تقویت می‌کند

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه گفت : امروز قرارداد چابهار بین جمهوری اسلامی ایران و هندوستان با هدف گسترش مبادلات تجاری امضا شد

به گزارش گروه استان ها خبرگزاري دانشجو مهدی صفری، معاون اقتصادی وزارت امور خارجه در همايش كرمان آيدكس در دانشگاه هايتك كرمان از انعقاد قرارداد چابهار بین ایران و هند خبر داد و گفت: این قرارداد در حوزه ترانزیت ایران بسیار مهم است. 

وي افزود : همچنین مقرر شد تا زمانی که قطار چابهار -خاش افتتاح شود و تا بهره برداري كامل از ريل راه آهن ۱۵۰ کامیون به‌صورت ترکیبی بار را به خاش و سپس به کشورهای شمالی، منتقل کنند.
او جذب سرمایه‌گذاری خارجی را اقدامی دوطرفه عنوان و تصریح کرد: به دنبال آن هستیم تا برای بازار در دسترس، تولیداتی مناسب داشته باشیم.
وي تاكيد كرد : توجه به نیاز بازار برای تقویت تجارت، یک نقطه کلیدی است.
معاون اقتصادی وزارت امور خارجه افزود : دراین‌بین از نمایندگی‌های خود در کشورهای هدف خواستیم تا سرمایه‌گذاران مشتاق به بازار ایران را معرفی کنند تا بتوانیم برای جذب سرمایه‌های جدید برنامه‌ریزی کنیم.
وي اعلام كرد : علاوه بر سفرایی که در همایش کرمان آیدکس حضور دارند، مدیران مختلفی از وزارت خارجه نیز آمده اند تا راهنمایی و فعالیت های جذب سرمایه گذاری را در پنل های تخصصی این همایش پیگیری و نتایج را جمع بندی کنند.
او تصريح كرد : وزارت امور خارجه در بخش اقتصادی وظیفه ارزآوری برای کشور دارد و ما همواره در تلاشیم که بازارهای موجود را حفظ کنیم و برای صادرات توسعه دهیم.
صفري اعلام كرد : جذب بازارهای جدید برای واردات را پیگیری می کنیم.
او گفت : همچنین در نشستی با وزیر اقتصاد و دارایی مقرر شد خط ویژه برای سرمایه گذاران بازگشایی کنیم و این موضوع استان کرمان را با وجود معادن غنی شامل می شود.
شايان ذكر است در مراسم افتتاحیه همايش کرمان آیدکس نمایندگان و هیات‌هایی از کشورهای بلاروس، تاجیکستان، روسیه، کره جنوبی، ازبکستان، فیلیپین، ارمنستان، ترکیه، عمان، بولیوی، قرقیزستان، رومانی، بلغارستان، ساحل‌عاج، نیجریه و چین حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار