آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۶۶۸۵
رییس دانشگاه شهید باهنر:

سرمایه گذاری‌های سودآوری در استان کرمان می‌تواند انجام شود/ لزوم توجه بیشتر به حوزه گردشگری

رئیس دانشگاه شهید باهنر با اشاره به قابلیت‌های گسترده استان کرمان در ابعاد معادن، صنعت، گردشگری و کشاورزی گفت: سرمایه گذاری‌های سودآوری در استان کرمان می‌تواند انجام شود.

حسین اکبری فرد، رئیس دانشگاه شهید باهنر در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برگزاری همایش سرمایه گذاری کرمان آیدکس در دانشگاه هایتک کرمان گفت: فرصت‌های سرمایه گذاری خوب و ارزشمندی در استان کرمان وجود دارد.

وی با اشاره به قابلیت‌های گسترده استان کرمان در ابعاد معادن، صنعت، گردشگری و کشاورزی گفت: سرمایه گذاری‌های سودآوری در استان کرمان می‌تواند انجام شود؛ این فرصت‌ها می‌تواند برخواسته از شرایط طبیعی، اقتصادی، ترانزیتی و گردشگری استان باشد.

رئیس دانشگاه شهید باهنر با بیان اهمیت بحث تامین مالی پروژه‌ها اظهار کرد: برای هر سرمایه گذاری که سودآور باشد باید بتوان منابع مالی آن را تامین کرد.

اکبری فرد گفت: برگزاری این گونه همایش‌ها زمینه ساز آن است که گروه سرمایه گذاران بیایند و از نزدیک با فرصت‌های سرمایه گذاری آشنا شوند؛ رایزنی‌ها انجام شود و شاهد اتفاقات خوبی در توسعه استان باشیم.

رییس دانشگاه شهید باهنر افزود: استعداد‌ها و ظرفیت‌های استان کرمان در ابعاد مختلف مشخص است؛ ادامه سرمایه گذاری‌های صورت گرفته در سطح استان باید با نگاه به مسائل زیست محیطی و کم آبی تداوم یابد.

وی تاکید کرد: در بخش کشاورزی نیز باید در جهت تکمیل زنجیره ارزش بطور ویژه اقدام کرد.

وی با اشاره به قابلیت‌های گسترده تاریخی، میراث فرهنگی و صنایع دستی و آثار ثبت جهانی در استان کرمان گفت: به سرمایه گذاری در حوزه گردشگری در استان کرمان کمتر توجه شده است و نیازمند نگاه ویژه به سرمایه گذاری در حوزه گردشگری هستیم.

اکبری فرد افزود: استان کرمان می‌تواند یک قطب ارزشمند سرمایه گذاری برای حوزه گردشگری با توجه به پتانسیل‌های موجود باشد.

رییس دانشگاه شهید باهنر سرمایه گذاری در زمینه تولید انرژی‌های پاک را نیز مهم ارزیابی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار