به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ویدیویی پربازدید از شهید آیتالله سیدمحمدعلی آلهاشم که در آن میگوید: تنها شهری که دو امام جمعه شهید دارد، تبریز است. شهید آیتالله قاضی طباطبایی و شهید آیتالله مدنی؛ هردو هم سیّد هستند، "انشاءالله که سومی هم به آنها ملحق شود..."
دارد میخندد، با همان آرامش همیشگی و میگوید «تبریز دو تا امام جمعه شهید داره، بله دیگه، شهید آیت الله قاضی طباطبایی و شهید آیت الله مدنی و هر دو تاشونم سیدن» چه میدانستیم فلک چشم دوخته به سومین سید محبوب تا ما را بیپدر و عمار و مالک آذربایجان را بیخداحافظی، راهی کند تا در دل کوه و گوشهای از بهشت آذربایجان، زندگی را مردانه ببوسند و کنار بگذارند.
خداحافظ پدر ، خداحافظ پدر، دلمان نمیآید چشم ببندیم به آن همه دویدنها و عشق به مردم. چگونه باید نوشت از محبوبیت پدر و حسرت و غمی که در بغض واژهها نهفته و منتظر تلنگری برای سرریز شدن است، یا از عهد و پیمانی هفت ساله با مردم آذربایجان و هفت شهر عشقی که تو گشتی و ما هنوز در خم یک کوچه بودیم که بیپدر شدیم.
از حذف نردههای نماز جمعه و بازدیدهای سرزده گرفته تا یاد کردن از اقشار پایین دست جامعه و گرفتن عکس سلفی با دانشآموزان و دانشجویان، همه و همه از اقدامات ابتکاری امام جمعه تبریز بود که کلید قلب مردم را در دست گرفته بود و صراحت بیانش، مردم را علاقهمند به حضور در نماز جمعه و نشستن پای خطبهها کرده بود و مصلای اعظم امام (ره) تبریز حالا خالی از هرم قدمهای امام است.
از محبوبیت او همان بس که مردم بدون هیچ تبلیغاتی تنها با شنیدن نام حاج آقا آل هاشم، پای صندوقهای رای رفتند و مشارکتی بیسابقه را رقم زدند. او آرزوی شهادت داشت و در تمامی سخنرانیهای مربوط به شهیدان هم بارها گفته بود آرزو دارد تا سومین امام جمعه و سید شهید تبریز باشد و مردم دعا کنند تا شهید شود و آرزوی او درست در روزی برآورده شد که سالروز ولادت امام رئوف بود. سید شریف، هیچ با خود نگفتی اگر شهادت برازنده تو بود، فرزندانت با این داغ چه خواهند کرد؟ تو رفتی و ما خود به چشم خویشتن دیدیم که جانمان میرود.