آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۸۴۷۶
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت:

شرکت‌های دانش بنیان در دولت مردمی ۲ برابر شد

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه اکوسیستم فناوری را در دولت مردمی در حوزه سلامت ایجاد کردیم، گفت: تعداد شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت با رشد دو برابری از ۷۳۰ در ابتدای کار دولت به یک هزار و ۵۰۰ شرکت رسیده است.
شرکت‌های دانش بنیان در دولت مردمی ۲ برابر شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یونس پناهی در این مراسم که در مجتمع آموزشی شهید دکتر خوارزمی پردیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، از تقویت نیروی انسانی به عنوان یکی از دلایل مهم پیشرفت کشور و همچنین توسعه تحقیقات کاربردی یاد کرد و گفت: در دولت مردمی شاهد انقلاب در توسعه زیرساخت ها، شبکه سازی و تجمیع امکانات تحقیقاتی علوم پزشکی در کشور هستیم.

وی افزود: خوشبختانه اولین پژوهشگاه علوم پزشکی کشور در حوزه سلامت با نام سیدالشهدای خدمت، آیت الله رییسی افتتاح شد و تجمیع مراکز تحقیقاتی یکی از مهمترین رویکرد‌های وزارت بهداشت در دوره کنونی است.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به توسعه دیپلماسی علمی در دولت مردمی، خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر ارتباطات دیپلماتیک با کشور‌های جهان تقویت شد تا بتوانیم با توسعه دیپلماسی علمی، به پیشرفت کشور کمک کنیم.

دکتر پناهی تصریح کرد: در دولت مردمی محصولات مجوزدار و تولیدی شرکت‌های دانش بنیان، رشد ۹۰ درصدی داشته است در حالیکه در دوران گذشته، سرعت تولید محصولات دارای مجوز، بسیار کُند بود و در دولت مردمی، درصد قابل توجهی از این محصولات دارای مجوز و حتی صادر شدند.

وی با انتقاد از رویه‌های گذشته در راه اندازی پارک‌های علم و فناوری، یادآور شد: در سال‌های قبل مقرر شده که هر یک از ۱۰ قطب آمایشی حوزه سلامت، دارای پارک علم و فناوری سلامت باشند، اما با تاکید وزیر بهداشت، این رویه اصلاح شد و در حال حاضر ۱۵ پارک علم و فناوری سلامت در کل کشور حتی در زاهدان، فعال است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان یک دانشگاه علوم پزشکی نسل سوم یاد کرد و افزود: خوشبختانه این دانشگاه در تولید علم، فناوری و همچنین ثروت آفرینی، از دانشگاه‌های برتر کشور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار