کد خبر:۱۱۴۹۲۱۵

محمدی گلپایگانی: مراکز دانشگاهی راز حضور مردم در تشییع شهدای خدمت را بررسی کنند + فیلم

رییس دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: مراکز علمی و دانشگاهی باید راز و رمز حضور مردم در تشییع شهدای خدمت را بررسی کنند چراکه این تشییع در دنیا بی‌سابقه است.

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام «محمد محمدی گلپایگانی» رییس دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، امروز در مراسم بزرگداشت رییس‌جمهور شهید و شهدای نیروی هوایی ارتش در دانشگاه شهید ستاری، اظهار کرد: در زمان انقلاب اسلامی، پرسنل نیروی هوایی با لباس رسمی در مدرسه رفاه حضور پیدا کردند و با امام امت بیعت کردند؛ این نقش نیروی هوایی بود که آن روز در زمان انقلاب اسلامی، کار را تمام کرد.

وی با اشاره به به شهادت رییس‌جمهور و همراهان ایشان افزود: مصیبت شهادت رییس‌جمهور و همراهان ایشان، همه ما را داغدار کرده است، اما شایسته و لازم است در رابطه با استقبال عظیم و میلیونی مردم ایران از شهدای خدمت، بررسی‌های لازم درباره دلایل این حضور و استقبال صورت بگیرد.

کد ویدیو

محمدی گلپایگانی تاکید کرد: در شهرستان قم در حالی که فاصله بین مسجد جمکران و شهر قم ۸ کیلومتر است، تمام این مسیر مملو از جمعیت بود؛ این در حالی است که قم جمعیتی ندارد، اما بیش از ۱ میلیون نفر از مردم قم در این تشییع جنازه شرکت کرده بودند؛ در مشهد و در تهران هم وضعیت اینگونه بود.

رییس دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: مراکز علمی و دانشگاهی باید راز و رمز حضور مردم در تشییع شهدای خدمت را بررسی کنند چراکه این تشییع در دنیا بی‌سابقه است.

وی افزود: در حالی که در برخی کشور‌های جهان اگر رهبری از دنیا برود، مردم‌شان جشن می‌گیرند، اما شاهدیم در ایران بعد از رحلت حضرت امام (ره) و بعد از شهادت حاج‌قاسم سلیمانی، مردم ما تشییع با شکوه برگزار کردند.

کد ویدیو

محمدی گلپایگانی با اشاره به انعکاس تشییع شهدای خدمت در سطح جهان، اظهار کرد: انعکاس حضور مردم در دنیا آنقدر عجیب بود که در شورای امنیت سازمان ملل که بعضی اعضای آن به سرکردگی آمریکا دشمنان قسم‌خورده ما هستند، به احترام شهادت رییس‌جمهور فقید یک دقیقه سکوت کردند.

در حال تکمیل...

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار