نشست اندیشه جهان‌بینی در شعر مولانا برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۰۲۸
15 اسفند در لرستان؛

نشست اندیشه جهان‌بینی در شعر مولانا برگزار می‌شود

نشست جهان‌بینی در شعر مولانا توسط استاد برجسته مولاناشناسی، 15 اسفندماه با حضور هنرمندان و علاقه‌مندان به شعر در حوزه هنری لرستان برگزار می‌شود.           
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، در این نشست که با حضور استاد ربانی برگزار می‌شود،‌ شرکت کنندگان علاوه بر تحلیل اشعار مولانا در خصوص وضعیت شعر و مولانا شناسی در کشور با هم به بحث و تبادل نظر می‌پردازند.
 
همچنین هفته گذشته نیز نشست ادبی خاستگاه اندیشه در شعر حافظ به همت واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری لرستان در سالن اجتماعات این حوزه برگزار شد.
 
واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری تاکنون برنامه‌های متعددی را با محتوای فرهنگی و ادبی برگزار کرده است که با استقبال عموم مواجه شده است.
 
جلال‌الدین محمد بلخی از مشهورترین شاعران فارسی‌ زبان ایرانی‌تبار است، نام کامل وی «محمد ابن محمد ابن حسین حسینی خطیبی بکری بلخی» بوده و در دوران حیات به القاب «جلال‌الدین»، «خداوندگار» و «مولانا خداوندگار» نامیده می‌شده‌است.
 
در قرن‌های بعد از قرن ۹ القاب «مولوی»، «مولانا»، «مولوی رومی» و «ملای رومی» برای وی به کار رفته ‌است و از برخی از اشعارش تخلص او را «خاموش» و «خموش» و «خامش» دانسته‌اند./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار