آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۰۹۷۵

گاز به سواحل دریای عمان رسید/ افتتاح خط انتقال گاز به مکران

خط انتقال گاز «ایرانشهر - مکران - چابهار و کنارک» از سوی سرپرست ریاست‌جمهوری و با حضور وزیر نفت در استان سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری رسمی رسید.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، خط انتقال گاز «ایرانشهر - مکران - چابهار و کنارک» از سوی سرپرست ریاست‌جمهوری و با حضور وزیر نفت در استان سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری رسمی رسید. 


این پروژه با دستور محمد مخبر، سرپرست ریاست‌جمهوری به‌صورت ویدیوکنفرانس و با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، مجید چگنی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و جمعی از مسئولان استانی و مدیران ارشد صنعت گاز در استان سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری رسید.

اجرای پروژه خط انتقال گاز «ایرانشهر - مکران - چابهار و کنارک» با سرمایه‌گذاری ۴۲۰ میلیون دلار به طول ۲۰۰ کیلومتر ۵۶ اینچ و ۹۰ کیلومتر، ۲۰، ۴۲ و ۱۶ اینچ پس از موفقیت در گازرسانی به شهر‌های زابل و خاش، سومین طرح بزرگ گازی در استان پهناور سیستان و بلوچستان است که با افتتاح آن، قطار توسعه گاز به شهر‌های جنوبی این استان و سواحل دریای عمان رسید که می‌تواند سبب اعتلای کیفیت زندگی و ایجاد سهولت در معیشت خانوار‌ها شود و رونق اقتصادی و توسعه گردشگری فراوانی در استان را هم در پی دارد.

این پروژه راهبردی، افزون بر تأمین انرژی مورد نیاز واحد‌های پتروشیمی و نیروگاهی، فرصت‌های رشد برای تجارت دریایی را مهیا می‌کند تا سنگ بنای توسعه متوازن و پایدار در جنوب شرق ایران محکم بنا نهاده شود همچنین با بهره‌برداری آن برای فعالان اقتصادی، صنعتی و گردشگری انگیزه ایجاد می‌کند تا به‌منظور سرمایه‌گذاری، رهسپار جوان‌ترین استان کشور شوند. نیروگاه چابهار هم که پیش از این از سوخت مایع استفاده می‌کرد، از انرژی پاک بهره‌مند شد و خوراک صنایع مکران نیز از طریق همین پروژه راهبردی تأمین خواهد شد.

این پروژه در قالب چهار قطعه ۲۵، ۲۰، ۴۵ و ۲۰۰ کیلومتری و در اقطار ۲۰، ۱۶، ۴۲ و ۵۶ اینچ به همت چهار پیمانکار مختلف به‌صورت هم‌زمان اجرا شد که این اقدام با توجه به گستردگی ابعاد پروژه سبب تسریع در روند کار شد.

پروژه «ایرانشهر - مکران - چابهار و کنارک»، سومین طرح از برنامه بزرگ گازرسانی به جنوب شرقی کشور است که به ثمر نشست؛ پیش از این در همین استان، دو پروژه خط لوله گاز «زاهدان - زابل» و «ایرانشهر - پالیزان - خاش - میرجاوه» به بهره‌برداری رسید و شمال و شرق استان سیستان و بلوچستان را از این نعمت الهی بهره‌مند کرد.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار