به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان سیستانوبلوچستان طی بیانیه از دولت سیزدهم پیرامون افتتاح پروژه های بزرگ در استان تقدیر کرد.
متن این بیانیه بدین شرح است:
در سالروز میلاد مسعود حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام، روح بلند خادم ملت ایران، خادم الرضا، حضرت آیتالله رئیسی، رئیس جمهور مردمی و محبوب، آسمانی شد.
رئیس جمهور پرتلاش و خستگی ناپذیر مردم ایران که در راه اعتلا و پیشرفت کشور جز خدمت به مردم بزرگ ایران سر از پا نمیشناخت، بر سر عهد خود ایستاد و جان خود را فدای ملت کرد.
اگرچه تلاشهای زیادی از سوی گروههای رقیب برای کم اثر جلوه دادن فعالیتهای ایشان در طی سه سال گذشته صورت گرفت، اما حقیقتا اکنون میتوان بسیاری از نتایج فعالیتهای وی را در اقصی نقاط کشور مشاهده کرد و یکی از این کانون ها، استان سیستان و بلوچستان میباشد که در آن طرحهای زیادی در حال بهره برداری است.
البته آنچه باعث شده بود که عملکرد و اقدامات این دولت کمتر به چشم بخورد، تلاش آنها برای انجام فعالیتهای زیربنایی بود و همین مسئله نیز، اصطلاحا «گزک به دست رقبا داده بود»، اما اکنون پس از گذشت سه سال از عملکرد این دولت و بهویژه در نبود و غیاب مسئول آن، به تدریج شاهد فعالیتهای عمده این دولت هستیم.
به درستی میتوان گفت که دلیل این مسئله، آن بود که اعضای دولت سیزدهم، نه در پی خودنمایی بودند، بلکه تمام توان خود را در طبق اخلاص گذارده بودند و تلاش میکردند تا با انجام فعالیتهای زیربنایی، خود را از وابستگی به دشمن و «منتظر گذاردن کشور، تنها به نتیجه مذاکرات هسته ای» دور نگه دارند و به همین دلیل است که اکنون پس از گذشت حدود ۲۰ روز از بروز حادثه جانگداز سقوط هلیکوپتر حامل رئیس جمهور، ما تدریجا شاهد افتتاح طرحهایی هستیم که در طول دولتهای گذشته، راکت مانده بودند.
افتتاح طرحهای بزرگی نظیر پروژه آب شیرین کن استان سیستان و بلوچستان، نمونهای از این طرحها است که حقیقتا نه تنها یکی از بزرگترین دستاوردهای دولت سیزدهم، بلکه به راستی یکی از طرحهای عظیم جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب اسلامی شناخته میشود.
شهید رئیسی با شعار «دولت مردمی، ایران قوی» روی کار آمدند و این جمله برای ایشان، صرفا در قالب یک شعار نبود. ایشان از همان ابتدای شروع به کار دولتشان، سامانه معرفی گزینههای مردمی برای مسئولیتهای کشور را راهاندازی کردند که مردم بتوانند گزینههای شایستهی خود برای پستها و مسئولیتهای کشور معرفی کنند.
این کار برای اولین بار رقم میخورد و باعث شد تا واقعا مردم احساس کنند که رئیس جمهور کشورشان، دلسوز است و در پی شایستهسالاری است و نه باندبازی و جناحبازی.
همچنین ما شاهد سفرهای گستردهی استانی رئیس جمهور و اغلب وزرا و مسئولان کشور بودیم. در قالب همین سفرهای استانی بود که اغلب مردم میتوانستند با رئیس جمهور، ارتباط نزدیک بگیرند و ایده ها، دردها و غمهای خود را به صورت مستقیم با وی در میان بگذارند. اگرچه در همان دوران نیز خیلیها قصد داشتند که این سفرهای استانی را با این کجاندیشی، کم ارزش یا حتی بیارزش جلوه دهند، اما تحقیقات میدانی نشان میداد که همین سفرها نوری از امید را در میان دلهای مردم تابانده بود.
اکنون که به دلیل واقعهای ناخواسته، آن حادثه غم انگیز رخ داد و به وقوع پیوست، وظیفه همگانی ما و به ویژه مسئولانی که برای حضور در انتخابات برنامه ریزی میکنند، ادامه دادن راه و خط رشادتهای این شخص، است. مسئولان با ادامه دادن راه ایشان (هر چند که ممکن است برای شان تا آن اندازه مقدور نباشد) و مردم با شرکت در انتخابات زودهنگام پیش رو. مسئولان باید بدانند که چنان چه میخواهند مسیر آیت الله شهید رئیسی را ادامه دهند، چارهای جز تشکیل یک دولت انقلابی و اصیل را ندارند و مردم نیز باید دریابند که به دور از جناح بازی، در درجه نخست، برای خنثی کردن توطئههای هر روزه دشمنان، عرصه «مشارکت» را به صورت جدی و پررنگ، دنبال کنند و حضوری به هم رسانند تا چشم دشمنان همچون گذشته، کورتر گردد.