کد خبر:۱۱۵۳۱۸
پنجمين جشنواره بينالمللي شعر فجر/
طاهره تختي: بخش رقابتي جشنواره شعر فجر تقويت شود
يك شاعر با اشاره به تاثير رقابت سالم ادبي در بالا بردن كيفيت آثار، خواستار تقويت جنبه رقابتي جشنواره شعر فجر شد.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، طاهره تختي گفت: به گمان من روندي كه اين جشنواره طي دو دوره نخست سپري كرد و طي آن از طيف گستردهاي از شاعران صاحب نام تجليل به عمل آمد، از وضعيت فعلي بهتر بود.
وي با بيان اينكه توجه به شاعران پيشكسوت و صاحب نام موثرتر از تجليل از نوقلمان است، يادآور شد: شاعراني كه هنوز در ابتداي راه قرار دارند با مشاهده نمونههاي برتر، انگيزه بيشتري براي فعاليت پيدا ميكنند.
وي همچنين به مسئولان برگزاري جشنواره توصيه كرد كه توجه و نظارت بيشتري بر بخش استاني داشته باشند تا مبادا حقي از كسي ضايع شود.
تختي در پايان ابراز اميدواري كرد كه برگزاري اين جشنواره موجب بسط نقاط قوت ادبيات معاصر در كشور شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰