کد خبر:۱۱۵۳۴۸۵

آغاز به کار سی‌امین نمایشگاه بین المللی کتاب پکن ۲۰۲۴ از ۳۰ خرداد با حضور ایران

سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب پکن (BIBF) از روز چهارشنبه ۳۰ خرداد آغاز به کار می‌کند. جمهوری اسلامی ایران نیز با بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب در این نمایشگاه حضور دارد.
آغاز به کار سی‌امین نمایشگاه بین المللی کتاب پکن ۲۰۲۴ از ۳۰ خرداد با حضور ایران

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب پکن (BIBF) از روز چهارشنبه ۳۰ خرداد آغاز به کار می‌کند. در این رویداد، غرفه‌دارانی از ۷۱ کشور دنیا با بیش از ۲۲۰ هزار عنوان کتاب شرکت می‌کنند.

این نمایشگاه در مقایسه با سال گذشته شاهد حضور ۱۵ کشور جدید از جمله بنگلادش، فیلیپین، جمهوری چک، اسلواکی، نیوزیلند و نیجریه خواهد بود. همچنین کشور‌هایی مانند ژاپن، مالزی، انگلستان و ایتالیا فضای بیشتری را به غرفه خود اختصاص خواهند داد.

در این نمایشگاه که تا سوم تیر ماه ادامه دارد، ۱۰۵۰ غرفه دار خارجی حضور دارند که نسبت به سال گذشته ۱۵۰ غرفه بیشتر برپا شده است. جمهوری اسلامی ایران نیز در این نمایشگاه در یک غرفه ۳۶ متری حضور دارد و بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب را با تمرکز بر کتاب کودک و تصویرگری کتاب کودک به نمایش می‌گذارد.

همچنین ۵۵۰ ناشر داخلی، از جمله نمایندگانی از هنگ کنگ، ماکائو و تایوان، ۳۸ مجموعه جدید همچون تبادل اطلاعات شانگهای، ناشر بازی miHoYo، تولیدکنندگان محتوا و محصولات کودکان، روزنامه‌ها و مجلات به نمایشگاه کتاب پکن ملحق خواهند شد.

در این دوره از نمایشگاه به افتخار هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس جمهوری چین، دستاورد‌های مهم نشر در حوزه‌های مختلف از جمله علوم اجتماعی، علم و فناوری، هنر و فرهنگ، ادبیات کودکان و متون باستانی به نمایش گذاشته خواهد شد. همچنین کنفرانس‌های متعددی نیز ذیل این نمایشگاه برپا می‌شود از جمله کنفرانسی درباره کتاب کودک در سی‌ویکم خرداد. جایزه ویژه کتاب چین نیز در این نمایشگاه اهدا می‌شود.

کشور عربستان مهمان افتخاری امسال است که با حدود ۱۲۰ عنوان کتاب به زبان‌های عربی و انگلیسی با تمرکز بر ادبیات، افسانه‌ها و موارد آموزشی در این رویداد شرکت دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار