کد خبر:۱۱۵۴۴۸۵
طی نامه‌ای مطرح شد

فضاسازی و هیجان‌های کاذب، دو قطبی‌های نامطلوب انتخاباتی

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی طی نامه‌ای نوشت: در سخنرانی‌ها و مناظرات بایستی یک شاخص اثرگذار باشد، آن هم رعایت اخلاق، تقوا و دور شدن از دوقطبی‌های کاذب سیاسی است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی خطاب به وزیر امور خارجه در دولت یازدهم و دوازدهم طی نامه‌ای نوشت:

روز‌هایی را پشت سر می‌گذاریم که همگان شاهد جوش و خروش مردم و جریانات سیاسی در یک رقابت حساس و مردمی در یک رقابت جذاب و مشارکت پرشور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری هستند.

تجربه‌ای که مردم و مسئولین از انتخابات قبل داشتند، فضا را بدین جا سوق داده است که در سخنرانی‌ها و مناظرات بایستی یک شاخص اثرگذار باشد، آن هم رعایت اخلاق، تقوا و دور شدن از دوقطبی‌های کاذب سیاسی است، آن چیزی که منش و روش شهید رئیسی عزیز به همگان یاد داد.

متأسفانه آن‌چیزی که این روز‌ها در رفتار و گفتار شما در سفر‌های تبلیغاتی و برنامه‌های تلویزیونی کاندیدای متبوع‌تان در حال رخ دادن است، سرشار از فضاسازی و هیجان‌های کاذب و حرکت جامعه به سمت دو قطبی‌های نامطلوب انتخاباتی است، همان روش غلط و کثیفی که رئیس جمهور بنفش‌تان در سال ۹۶ علیه آیت‌الله رئیسی مظلوم به کار برد.

آقای ظریف، مطمئن باشید این روش‌ها نخ‌نما شده و عموم مردم و حتی کاندیدای مطلوب شما که همگان را به رعایت تقوا و اخلاق دعوت می‌کند، فریب این روش‌های عوامانه و پوپولیستی را نخواهند خورد، فکر می‌کنید می‌توانید با رقیب هراسی مجددا سبد رای را به‌سمت خود بکشانید، اما زهی خیال باطل!

خسارت محض برجام، چیزی نیست که با‌های و هوی و هوچی‌گری بتوانید آن‌را بپوشانید. اگر قهرمان بازی تریبون‌های یک‌طرفه تان تمام شد و احساس کردید لات کوچه خلوت نیستید، ما در بسیج دانشجویی استان آذربایجان‌شرقی آمادگی این را داریم، در یک فضای گفتگو محور البته به شرط رعایت نزاکت و صداقت از سمت شما، به دفاع عاقلانه از عملکرد خود در مقابل کارشناسان منصف و بی‌طرف بشنیدید تا مشخص گردد شما چقدر مردِ میدانِ دیپلماسی بودید!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار