به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو ، علیرضا رادمرد؛ «انتخابات»واژه ای که امروزه به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران با آن آشنا شده ایم.
نظامی که برخواسته از رهبری پیر جماران و جانفشانی مردم ایران،اکنون نهال آن در حال ثمر دادن است.
انتخابات،از نگاه نگارنده به معنای یک فرایند رسمی است که مردم برای مدت مشخصی به موجب حق رایی که به آنها تعلق دارد،فرد یا افرادی را عنوان نماینده خود در اداره کشور برمی گزینند.
انتخابات در مقابل انتصابات است و مهم بودن آن این است که خود مردم انتخاب می کنند که چه شخصی را به عنوان نماینده خود انتخاب کنند.
یکی از بارزترین نمود مشارکت سیاسی «انتخابات» است.همواره انتخاب و انتخابات چه در زندگی فردی و چه در زندگی جمعی از اهمیت زیادی برخوردار است؛زیرا خود انتخاب می کنیم و«خود کرده را تدبیر نیست».
خداوند متعال در سوره رعد آیه ۱۱ صراحتاً میفرمایند: «خداوند سرنوشت هیچ قوم (ملتی) را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند».
بنابراین انتخاب و اهمیت آن بیش از پیش مشخص می شود، شاید همواره با خود تاٌمل کنیم که انتخابات اثر کوتاه مدت دارد؛ در حالی که اینگونه نبوده و نیست و شاید اثر آن را در سالیان متمادی و آینده به عینه مشاهده نماییم.
ریاست جمهوری دومین مقام در کشور است و در صدر امورات اجرایی قرار می گیرد ؛ پس از شهادت شهید جمهور آیت الله رییسی مرد بدون ادعا و با پشتکار زیاد،طبق قانون اساسی ظرف پنجاه روز باید رئیس جمهور انتخاب شود.
رئیس جمهوری که مظهر جمهوریت نظام انقلاب اسلامی باشد.حال؛مهم است که شخصی را مردم انتخاب کنند که بتواند در راٌس امورات اجرایی به بهترین شکل، خدمتگزار مردمی باشد که ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران متعلق به انها است.
دو اصل«تعهد و تخصص»دو ویژگی اهم است که چراغ راهنمای ما برای انتخاب اصلح است.
فردی که واژه«نمی توانم»در سرشت آن معنا و مفهومی نداشته باشد.
زیرا ما حوادث صعب را پشت سر گذاشته ایم و به جهان نشان داده ایم که واژه نمی توانم برای ایران و ایرانی معنا ندارد.
اکنون با تکیه بر منویات مقام معظم رهبری در جهت انتخاب اصلح که شرط اول حضور با شکوه مردم است است و پس از آن انتخاب «اصلح از صالح» بتوانیم فردی را به خیابان پاستور بفرستیم که به اتکای آرای مردم، نماینده مردم در مجامع داخلی و بین المللی باشد؛جایی که بتواند پاسدار ایران و ایرانی باشد.
پس با دقت انتخاب کن.
علیرضا رادمرد
دبیر انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه شهید باهنر کرمان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.