کد خبر:۱۱۵۶۵۸۹

فراخوان مرکز تحقیقات پزشکی قانونی برای شناسایی ایده‌های نوآورانه

مرکز تحقیقات پزشکی قانونی برای جمع‌آوری و شناسایی ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه در حوزه پزشکی قانونی فراخوان داد.
فراخوان مرکز تحقیقات پزشکی قانونی برای شناسایی ایده‌های نوآورانه

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، این فراخوان عمومی با عنوان «سرنخ» و با هدف شناسایی افراد دارای ایده‌های نوآورانه در حوزه پزشکی قانونی منتشر می‌شود؛ از اینرو از همه علاقه‌مندان، پژوهشگران، مخترعان، فعالان رشته‌های علمی مرتبط و دانشجویان این حوزه و حوزه‌های مربوط دعوت می‌شود تا با شرکت در این رویداد، ایده‌ها و طرح‌های خود را ارائه دهند.

فراخوان مرکز تحقیقات فرصتی مهم برای شناسایی و بهره‌گیری از خلاقیت‌های پژوهشگران است و به ارتقای سطح سلامت و عدالت در جامعه کمک می‌کند. جذب و حمایت مادی و معنوی از ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه، فناورانه و اشتغال‌آفرین همچنین جهت‌دهی مناسب آن‌ها به سمت اولویت‌های راهبردی کشور، زمینه تولید و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و درنهایت استقلال و خودکفایی کشور را فراهم خواهد کرد.

در قالب این فراخوان ایده‌ها و طرح‌هایی که در قدم‌های ابتدایی صرفاً طرح‌های ذهنی هستند؛ با توجه به برنامه حمایتی مرکز تحقیقات پزشکی قانونی تبدیل به کسب و کار‌هایی درآمدزا و مولد خواهند شد.

فراخوان مرکز تحقیقات پزشکی قانونی برای شناسایی ایده‌های نوآورانه

بر اساس این گزارش، علوم تشخیصی و آزمایشگاهی، علوم تشریح و صحنه جرم، معاینات بالینی، کمیسیون‌های پزشکی و آسیب‌های اجتماعی مهم‌ترین محور‌های فراخوان مرکز تحقیقات پزشکی قانونی است.

حمایت مالی تا سقف یک میلیارد تومان برای تجاری‌سازی، جایزه نقدی ۵۰ میلیون تومانی، امکان همکاری با مرکز تحقیقات پزشکی قانونی و امکان سرمایه‌گذاری و فروش محصول جوایز و حمایت‌های این فراخوان است.

بر اساس این گزارش مهلت ثبت‌نام در این فراخوان و ارسال طرح و ایده تا تاریخ ۲۲ تیرماه است همچنین علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این فراخوان، به وبگاه b ۲ n.ir/lmrc مراجعه کنند و طرح یا ایده خود را ثبت کنند. امکان دسترسی به اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط و جزئیات فراخوان از طریق این وبگاه فراهم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار