کد خبر:۱۱۵۸۱۰
برقعي خبر داد:
ارسال 5 هزار اثر به دبيرخانه نخستين جشنواره ملي شعر دانشجويان و طلاب
سيدحميد برقعي، دبير نخستين جشنواره ملي شعر دانشجويان و طلاب از ارسال 5 هزار اثر به دبيرخانه اين جشنواره خبرداد.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، سيدحميد برقعي با اعلام خبر رسيدن 5 هزار شعر به دبيرخانه نخستين جشنواره ملي شعر دانشجويان و طلاب گفت: اين آثار مربوط به 500 شاعر طلبه و دانشجوي سراسر كشور است.
وي با اشاره به تفكيك آثار رسيده توسط دبيرخانه ابراز داشت: آثار ارسالي در بخشهاي كلاسيك، ترانه، نوحه و شعر سپيد ونو تفكيك شده و سپس در 3 مرحله داوري خواهند شد.
دبير نخستين جشنواره ملي شعر دانشجويان و طلاب با اشاره به اينكه داوران در بخشهاي مختلف انتخاب شدهاند، بيان كرد: داوري مرحله اول آثار به اتمام رسيده و مرحله دوم نيز از يازدهم اسفندماه آغاز و تا پايان هفته جاري نيز داوري نهايي آثار انجام ميگيرد.
وي در باره بيشتر آثار ارسالي به بخشهاي تفكيك شده عنوان كرد: بخش كلاسيك، سپيدو نو، ترانه و نوحه به ترتيب بيشترين آثار را به خود اختصاص دادهاند.
برقعي گفت: علي موسوي گرمارودي، محمد كاظم كاظمي و دكتر حداد عادل از مهمانان ويژه اين جشنواره خواهند بود.
دبير نخستين جشنواره ملي شعر دانشجويان و طلاب درباره جوايز برگزيدگان اين جشنواره هم گفت: 20 نفر از برگزيدگان اين جشنواره كمك هزينه حج عمره دريافت خواهند كرد.
لازم به ذكر است، نخستين جشنواره ملي شعر دانشجويان و طلاب 19 و 20 اسفند در قم برگزار ميشود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰