کد خبر:۱۱۶۱۴۶
هاشم حسینی:

جایزه شهید غنی پور نویسندگان خوبی را به جامعه معرفی کرده است

هاشم حسینی با اشاره به کارنامه جایزه ادبی شهید حبيب غنی پور گفت: این جایزه تاکنون نویسندگان خوبی را به جامعه معرفی کرده است و همچنان در مسیر تکامل گام بر می‌دارد.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، هاشم حسینی، داستان‌نویس گفت: در کار داستان‌نویسی امثال من، اهمیت اقتصادی و جوايز جشنواره‌ای همواره ناچیز بوده است، اما این به معنای بی‌اهمیت بودن آن برای تمامی نویسندگان نیست.
 
نویسنده رمان انقلاب «اشک آخر» افزود: ممکن است کسانی با این انگیزه وارد جایزه شهید غنی‌پور بشوند و کارشان هم قابلیت برگزیده شدن داشته باشد، این چیز بدی نیست و نباید نگاه منفی نسبت به آن داشت.
 
وی با اشاره به داوری‌های ارزنده جایزه شهید غنی‌پور تاکید کرد: آن چه که در کار داوری آثار ادبی مهم است، برخورد علمی و اصولی با آثار است و داوران باید از مسایل حاشیه‌ای و غیر علمی پرهیز کنند.
 
حسيني جامعه ایرانی را جامعه‌ای کم توجه به مقوله کتاب‌خوانی دانست و اضافه کرد: باید قبول کنیم که ما ایرانیان خیلی اهل کتاب خواندن نیستیم و بیشتر ترجیح می‌دهیم که به جای چند روز صرف وقت براي یک کتاب، فیلم ببینیم.
 
وی با تاکید بر نقش جایزه شهید غنی‌پور در بالا بردن سرانه مطالعه در کشور یادآور شد: خوشبختانه این جایزه از اعتبار و مقبولیت بالایی در سطح جامعه برخوردار است و می‌تواند با حسن استفاده از این اعتماد و توجه مخاطبان، به ترویج کتابخوانی در کشور بپردازد./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار