به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو علیرضا مدیرکل بهزیستی استان کرمان در نشست خبری با اشاره به پدیده کودکان خیابانی و آسیبهای اجتماعی ناشی از آن گفت: بیش از ۹۸ درصد از کودکان کار در کرمان، اتباع خارجی هستند.
وی افزود: تاکنون ۶۰۲ کودک کار و خیابانی در سطح استان کرمان شناسایی شده اند که از این تعداد فقط ۸ نفر ایرانی و مابقی از اتباع خارجی هستند.
او تاکید کرد: پر چالشترین خانوادههای کودکان کار را کودکان اتباع خارجی دارند، زیرا خانواده هایشان به دلیل تفاوتهای فرهنگی موجود به آنها به عنوان منبع درآمد نگاه میکنند و آنها را به این کار مجبور میکنند و دنبال اینگونه کارها میفرستند.
مدیر کل بهزیستی استان کرمان به وجود ۳ مرکز فعال برای کودکان کار و خیابانی اشاره کرد و اظهار داشت: معضل کودکان کار
و خیابانی زخم کهنهای است که در همه جوامع وجود دارد هر چند تعداد آنان در استان نسبت به قبل کمتر شده است.
او در ادامه مصاحبه خود به اشاره به وجود آسیبهای اجتماعی موجود در جامعه تصریح کرد: صنایع و معادن استان کرمان باید به مسئولیتهای اجتماعی خود عمل کنند و مازاد اجتماعی را پرداخت نمایند.
وحید زاده سپس با اشاره به طرح در اختیار قراردادن کولر گازی برای معلولان وابسته به تخت در مناطق گرمسیری استان گفت: در این راستا سازمان بهزیستی مقرر کرد از محل مشارکتهای مردمی ۵۰ درصد و ۵۰ درصد نیز از سوی مددجو پرداخت گردد که در این راستا حدود چهار هزار نفر از استان در این طرح نامنویسی کردند.
او با مهم خواندن طرح مشاورههای ژنتیک گفت: آمار معلولیتهای ما روند افزایشی دارد، از این رو باید اطلاعرسانی کنیم تا مردم از این مشاورههای ژنتیک بیشتر استفاده کنند.
وی اعلام کرد: در مجموعه بهزیستی حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد هزینههای ناشی از مداخلات اجتماعی را دولت پرداخت میکند و بقیه از سایر ظرفیتهای اجتماعی تامین میشود.