کد خبر:۱۱۶۴۰۵۳

«اوپنهایمر» و توجیه بمب اتم/ تاریخ را صاحبان رسانه روایت می‌کنند

مجری و منتقد سینما گفت: واقعیت این است که دنیا نمی‌پذیرد که استفاده از بمب اتم کاری انسانی است و همه آن را محکوم می‌کنند. درواقع ساخت بمب اتم و سلاح‌های کشتار جمعی توسط کل دنیا توجیه‌ناپذیر است.
«اوپنهایمر» و توجیه بمب اتم/ تاریخ را صاحبان رسانه روایت می‌کنند

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مقدسیان مجری و منتقد سینما گفت: در طول یک قرن اخیر ما اتفاقات مهمی را از باب نسل‌کشی، جنایت و جنگ تجربه کرده‌ایم، اما جریان‌های سینمایی و رسانه‌ای انتخاب کرده‌اند که کدام یکی از این اتفاقات بد باشد و کدام یکی از این اتفاقات توجیه شود.

وی گفت: واقعیت این است که دنیا نمی‌پذیرد که استفاده از بمب اتم کاری انسانی است و همه آن را محکوم می‌کنند. درواقع ساخت بمب اتم و سلاح‌های کشتار جمعی توسط کل دنیا توجیه‌ناپذیر است.

وی ادامه داد: در این شرایط دولتی مانند آمریکا ۲ راه پیش رو دارد؛ یکی اینکه کلاً این واقعه تاریخی را زیر سوال ببرد که چنین امکانی وجود ندارد، زیرا تبعات آن عیان شده است. راه دوم این است که تاریخ را به سبک خودش بنویسد.

مقدسیان خاطرنشان کرد: مجموع آثاری که در این مورد ساخته شده است اعم از مستندی درباره زندگی اوپنهایمر که پیش از فیلم نولان به نمایش درآمد و فیلم‌های دیگری درباره این موضوع همه در همین راستا حرکت می‌کنند که ساخت بمب اتم و استفاده از آن در ژاپن را توجیه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار