کد خبر:۱۱۶۴۰۷۳

شناسایی ۱۱۸۴ ماده مخدر صنعتی در دنیا

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در آخرین گزارش ۱۱۸۴ مواد مخدر صنعتی، محرک و روانگردان وجود دارد و الگوی کشت، مصرف و توزیع تغییر کرده و تمام الگو‌ها را بر هم زده است.
شناسایی ۱۱۸۴ ماده مخدر صنعتی در دنیا

به گزارشر گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری علیرضا کاظمی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر صبح امروز در مجتمع شقایق با حضور خبرنگاران برگزار شد.


علیرضا کاظمی قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر امروز سه‌شنبه ۱۶ مرداد در نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار ضمن تبریک این روز، یاد شهدای خبرنگاران این حوزه را گرامیداشت.


وی افزود: علیرغم کار‌های ویژه‌ای که در این ستاد انجام شده، تا رسیدن به حد مطلوب فاصله زیادی داریم.


قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر نقس رسانه را در تبیین دستاورد‌های ستاد را مهم خواند و عنوان کرد: رسانه در دنیای امروز نقش اول را در فرهنگ سازی، تمدن ساری تببین عفاید، تغییر باور‌ها دارد. امروز خبرنگار یک خبرنگار نیست و خودش یک جامعه است.


وی افزود: قدرتی که رسانه در قوام یا تضعیف یک رسانه دارد نمی‌تواند برایش جایگزین پیدا کرد.


کاظمی تاکید کرد: امروزه اگر کسی به رسانه و جایگاهی فکر نکند، در رسیدن به هدفش ناموفق خواهد بود.


وی با اشاره فرمایشات رهبر معظم انفلاب درباره اسیب‌های اجتماعی گفت: رهبری فرمودند که بزرگترین خطری که کشور را تهدید می‌کند آسیب‌های اجتماعی است، بنابراین این حوزه را در اولویت دانست.


قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر ابراز کرد: در جهان از سلاح‌های کشتار جمعی، بحران فقر، بحران محیط زیست و اعتیاد به عنوان ام‌المصائب اجتماعی به عنوان بزرگترین مشکلات جامعه بشری یاد می‌کنند.


وی ادامه داد: ایران در کانون کشت، تولید و توزیع موادمخدر قرار گرفته است، در گزارش ۲۰۲۳ نرخ رشد اعتیاد را در جامعه جهانی میانگین ۱۰ درصد اعلام کردند.


کاظمی در تشریح دلایل رشد اعتیاد اضافه کرد: سود فوق العاده‌ای که مافیای مواد مخدر دارد نمی‌گذارد این موضوع حل شود.


وی افزود: در آخرین گزارش ۱۱۸۴ مواد مخدر صنعتی، محرک و روانگردان وجود دارد و تغییرات الگوی کشت، مصرف و توزیع تغییر کرده و تمام الگو‌ها را بر هم زده است.


کاظمی یادآور شد: ما در سه جبهه در حال مبارزه ایم. اولین مقابله است که بالاترین کشفیات داشتیم و با اختلاف در رتبه اول جهان قرار داریم. ما در جبهه دوم در جبهه درمان اعتیاد هستیم.


قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر توجه به حوزه پیشگیری از مصرف مخدر‌ها را مهم عنوان کرد و گفت: حوزه پیشگیری و فرهنگی دیگر حوزه‌ای است که ما در آن در حال فعالیت هستیم. ما بیشترین انرژی و اقدامات را در این جبهه به کار گرفتیم.


وی یادآور شد: در حوزه درمان در سه سال گذشته فقط در حوزه معتادان متجاهر، اتفاقات بزرگی رخ داده است. با ایجاد ظرفیت‌های عظیم کار‌های بزرگی انجام دادیم.


قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: نرخ رشد آسیب اعتیاد را در ایران در ده سال گذشته ۲.۱ بوده که امروز به ۲.۵ رسیده است، یعنی سالانه ۴صدم درصد اضافه می‌شود.


وی افزود: رویکرد مردمی سازی بسیار مهم است؛ از این رو ما مجمع خیرین یاری گران زندگی را در ۳۱ استان راه اندازی کردیم. سال گذشته به مجمع ۶۰۰ میلیارد تومان در قالب کمک‌های غیرنقدی و نقدی شد و بیش از ۳هزار نفر عضو این مجمع هستند و ۲هزار شغل ایجاد شده است.


وی ادامه داد: ما امروز سمفونی اعتیاد را دنبال می‌کنیم و از ظرفیت شعر و ادب فارسی هم استفاده کرده ایم؛ برهمین اساس جشنواره نفس پاک را راه اندازی کردیم و شهریورماه امسال افتتاحیه آن آغاز می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار