آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۴۷۸۰
روایت اربعینی دانشجو (۲)

گرمای هوا و حرکت از شب تا اذان صبح اربعینی مردم از بصره تا کربلا ادامه دارد + فیلم

در گرمای طاقت‌فرسای تابستان، صبح‌ها مسیرهای پیاده‌روی خلوت‌تر از همیشه‌اند. ما در فاصله 500 کیلومتری از کربلا هستیم و مغناطیس حسینی (ع) میزبانان را مشتاق پذیرایی از زائران کرده‌است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، روایت علی توسلی خبرنگار اعزامی دانشجو به پیاده روی بزرگ اربعین از شهر بصره در فاصله ۵۰۰  کیلومتری از شهر کربلا ادامه دارد:

 

کد ویدیو

در گرمای طاقت‌فرسای تابستان، صبح‌ها مسیرهای پیاده‌روی خلوت‌تر از همیشه‌اند. سفر ما هم امروز از عصر آغاز شد.  همراه مردم، از بصره به سمت کربلا حرکت کردیم.  در طول مسیر، مردم مهربان غذا پخش می‌کنند و با اصرار ما را به خانه‌هایشان دعوت می‌کنند تا چند ساعتی استراحت کنیم و از مهمان‌نوازی روستاییان بهره‌مند شویم. اکنون شب است و مسیر پیاده‌روی همچنان پر از زائران است و این جریان تا نزدیکی اذان صبح ادامه خواهد داشت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار