کد خبر:۱۱۶۵۷۸۱
دبیر تبیین مواضع بسیج دانشجویی زنجان:

چرا سیاسی‌ترین فرد کابینه در وزارت بهداشت قرار می‌گیرد؟ / اظهار نظر‌های تند آقای ظفرقندی موجب نگرانی است

رویکردهای سیاسی دکتر ظفرقندی چه کمکی به توسعه پوشش خدمات درمان، تقدم بهداشت و پیشگیری بر درمان، جبران کسورات و معوقات کادر درمان و سر آخر هم اصلاح این ساختار معیوب آموزشی در علوم پزشکی میکند؟

چرا سیاسی‌ترین فرد کابینه در وزارت بهداشت قرار می‌گیرد؟ / اظهار نظر‌های تند آقای ظفرقندی موجب نگرانی است

امیرحسین محمدی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان و دانشجوی سال پنجم پزشکی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو درباره وزیر پیشنهادی جدید بهداشت که از سوی رئیس جمهور معرفی شده است گفت: مشخصا مهم ترین خبر سیاسی امروز کشور بحث داغ معرفی گزینه های مورد نظر دولت برای تصدی وزارتخانه هاست که به مجلس شورای اسلامی معرفی شده‌اند.

 

محمدی ادامه داد: فارغ از رویکرد قابل تحسین ریاست محترم جمهور در موضوع شعار وحدت و انسجام ملی و تشکیل دولت فراجناحی اما به نظر حقیر چند مورد قابل ذکر و نقد هست که اگر امروز و در این شرایط کشور به اینها پرداخته نشود عواقب آن گریبان گیر مردم خواهد بود. طبعا نظر به اهمیت مسئله، توجه نخبگان کشور، نمایندگان مجلس و خاصتا جناب آقای دکتر پزشکیان نیاز امروز ماست.

 

وی توضیح داد: برای من دیدن اسامی برخی چهره‌ها در میان اسامی اعلامی از جهت سوابق سیاسی و اجرایی آنها جالب توجه و البته ناراحت کننده بود.
در مورد جناب آقای دکتر ظفرقندی که سابق بر این ریاست دانشگاه تهران و دبیرکلی انجمن اسلامی جامعه پزشکی کشور و ایضا عضویت در حزب منحله مشارکت را در کارنامه سیاسی خودشان دارند و البته جزو رزمندگان دفاع مقدس هم هستند، باید بگویم اظهار نظر‌های تند و گاهی بی فکر سیاسی ایشان موجب نگرانی شده.

وی ادامه داد: ایشان چه در موضوع کوی دانشگاه ۷۸ و چه در موضوع انتخابات سال ۸۸ همیشه در مقام دفاع از آشوب و بلوای ضد مردم سالاری ظاهر شده اند. لااقل اظهار نظر‌های سیاسی ایشان موید این موضوع است. مردی که سران فتنه را ترجمان صبوری و استقامت می‌داند و جزو امضا کنندگان نامه‌ی درخواست رفع حصر ایشان است امروز گزینه تصدی مقام وزارت شده!

محمدی گفت: روزی به بشار اسد نامه نوشته و او را که خود دانش آموخته پزشکی است متهم به استفاده از توپ و تانک در برابر خواسته‌های دموکراتیک مردم می‌کند و این نامه را به امضای ۲۰۰ پزشک ایرانی دیگر می‌رساند.
یک روز بعد از فتوای مهم ممنوعیت ورود واکسن‌های آمریکایی به کشور که البته توجه به سوابق استعماری این شرکت‌ها و ده‌ها مسئله دیگر حاکی از تدبیر پشت این تصمیم دارد به رئیس جمهور وقت نامه نوشته و خواستار واردات این واکسن‌ها بدون توجه به ابعاد سیاسی قضیه می‌شود!

محمدی در این خصوص افزود: حال آنکه در زمان تصدی آن دولت و ایضا تصدی ایشان بر سازمان نظام پزشکی روزانه چندصد ایرانی به دلیل ابتلا به کرونا جان می‌دادند و ما همچنان مناظر fatf و واردات واکسن آمریکایی بودیم!
مردی که نه آنچنان به طب سنتی اهمیت می‌دهد و نه معلوم است که با سیاست‌های کلی نظام در زمینه جمعیت چه برخوردی خواهد کرد امروز گزینه اصلی تصدی وزارت بهداشت شده.

محمدی در ادامه اینگونه دیدگاه خود را جمع بندی می‌کند: برای شخص حقیر سه نکته حائز اهمیت هست.
۱. چطور سیاسی‌ترین فرد کابینه در وزارت بهداشت قرار می‌گیرد؟! مگر مسئله امروز ما در بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور سیاسی است؟ رویکرد‌های سیاسی دکتر ظفرقندی چه کمکی به توسعه پوشش خدمات درمان، تقدم بهداشت و پیشگیری بر درمان، جبران کسورات و معوقات کادر درمان و سر آخر هم اصلاح این ساختار معیوب آموزشی در علوم پزشکی میکند؟

۲. شاید برای این دولت معرفی چنین گزینه‌ای عجیب نباشد، اما برای کمیسیون‌های مجلس تایید او قدری برایم عجیب است!

۳. چه شد که به یکباره نام دکتر کریمی از زبان‌ها افتاد و دوباره نام دکتر ظفرقندی، نقل محافل شد؟!
آیا فشار‌های اخیر انجمن‌های اسلامی و برخی چهره‌های کمیته‌های تخصصی انتخاب وزرا در این چرخش دولت بی تاثیر بوده؟

محمدی در پایان تاکید کرد: امیدوارم مدیریت این وزارت خانه که مستقیما بر جان و مال و افکار میلیون‌ها نفر از آحاد و دانشجویان ایرانی موثر است به دست کسی باشد که اولا آشنا با مدیریت زیرمجموعه دوما اهل استفاده از همه‌ی ظرفیت‌ها و در نهایت اهل نبوغ و تقوا باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۵
شما هموناهی هستید دلار کردید 5 هزار اگر کرد دارید ارواه خاک مردتوم یکم بیخیال بشید بزارید اینا کار کنن بچه اون زمانی که پدر بچه بود دکتر زفرقندی تو جنگ پیوند میزد تو بیمارستان صحرایی یکم ببند لطفاً من خودم بسیجی هستم نزارید مردم نسبت به بسیج دل ضده بشن برو پایه درس خواندن
0
0
زیبا
United States of America
۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۳
ظفرقندی فردی پیر است سن کابینه را بالا برده. بسیار خود رای و متعصب است . بسیار سیاسی است و پر حاشیه . تجربه کافی در وزارتخانه ندارد فقط رییس نظام پزشکی بوده و هر بار هم رییس بوده فقط ویزیت پزشک بخش خصوصی و مطب ها را چند برابر کرده و باعث اختلاف درآمد بخش دولتی و خصوصی شده
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار