آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۷۲۹۴
در موافقت با وزیر پیشنهادی ورزش؛

غلامحسین زارعی: دنیامالی فرزند ورزش است، چرا نسبت به رشته تحصیلی‌اش بی‌انصافی می‌کنیم؟ +فیلم

نماینده مردم دشتی و تنگستان، در حمایت از وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، با تأکید بر پیشینه ورزشی دنیامالی، به انتقادات مبنی بر عدم تطابق رشته تحصیلی او با وزارت ورزش واکنش نشان داد و خواستار فرصت برای اثبات توانمندی‌های دنیامالی شد.
غلامحسین زارعی: دنیامالی فرزند ورزش است، چرا نسبت به رشته تحصیلی‌اش بی‌انصافی می‌کنیم؟ +فیلم

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین زارعی، نماینده مردم دشتی و تنگستان، در جلسه بررسی صلاحیت احمد دنیامالی، وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، به دفاع از صلاحیت دنیامالی پرداخت. زارعی تصریح کرد: بعضی از مطالبی که دوستان مطرح کردند ارتباطی با آقای دنیامالی ندارد. قبل از اینکه ایشان بخواهد در جایگاهی قرار بگیرد، نباید او را مواخذه کنیم. 

وی افزود: "ما هم نقد داریم، ولی بهتر است به آقای دنیامالی اجازه دهیم تا در این جایگاه قرار بگیرد و سپس نقد‌ها را مطرح کنیم. "

زارعی در واکنش به انتقادات درباره رشته تحصیلی دنیامالی گفت: "بعضی‌ها می‌گویند که رشته او مرتبط نیست، اما باید بگویم آقای دنیامالی فرزند ورزش و بزرگ شده ورزش است و در این حوزه کار کرده است. چرا بی‌انصافی می‌کنیم؟ 

وی ادامه داد: با بررسی شرایط دکتر احمد دنیامالی، به نظر می‌رسد که ایشان تمامی تخصص‌های لازم برای مدیریت ورزش و امور جوانان کشور را دارد، از جمله تخصص در امور ورزش و اراده در رفع مشکلات جوانان. همچنین، تخصص در حوزه‌های عمرانی که به عنوان نقطه ضعف مطرح شده، نیز جزء قابلیت‌های ایشان است. 

زارعی تأکید کرد که دنیامالی با داشتن تجربه و پیشینه قوی در ورزش، قادر است به خوبی از عهده مسئولیت‌های وزارت ورزش و جوانان برآید.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار