کد خبر:۱۱۶۷۶۲۲
امام جمعه قلعه گنج تاکید کرد:

ضرورت نوسازی و افزایش آمبولانس‌ها در قلعه‌گنج /اهمیت توجه به مناطق محروم

حجت‌الاسلام رضوانی با تشریح مشکلات بهداشتی درمانی جنوب استان کرمان گفت: ۶ پایگاه اورژانس در شهرستان وجود که اکثر آمبولانس‌های این پایگاه‌ها فرسوده و بالای بیست سال عمر دارند.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو حجت‌الاسلام امین رضوانی امام‌جمعه شهرستان قلعه‌گنج از توابع جنوب استان کرمان در مصاحبه‌ای درباره خرابی آمبولانس و مشکلات بهداشت و درمان منطقه بیان داشت: شهرستان قلعه گنج در جنوب کرمان جمعیت هشتاد هزار نفری را در جغرافیایی به مساحت چهارده هزار و دویست کیلومتر مربع دارد که از نخستین تا آخرین روستای آن تقریباً ۲۷۰ کیلومتر فاصله دارد.

او درباره وضعیت مراکز بهداشت این منطقه توضیح داد: ۱۱ مرکز بهداشت فعال در این شهرستان قرار دارد؛ در این مراکز شرایط خدماتی که به مردم ارائه می‌شود و خصوصاً جذب پزشک با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه گرمسیری و کمبود امکانات بسیار سخت است.

وی درباره پایگاه‌های اورژانس گفت: ۶ پایگاه اورژانس ۱۱۵ داریم که اکثر آمبولانس‌های این پایگاه‌ها فرسوده و بالای بیست سال عمر دارند؛ فقط یک آمبولانس در سال ۱۴۰۰ بنیاد مستضعفان داده است و بیشتر اینها به مدت طولانی برای تعمیر به جا‌هایی فرستاده می‌شود و مردم همیشه در این زمینه مشکل دارند.

حجت‌الاسلام رضوانی درباره آمبولانس‌های فرسوده اظهار کرد: این آمبولانس‌ها تجهیزات آنچنانی هم ندارد؛ مثلاً متخصصین پزشکی می‌گویند که آمبولانسی باید باشد که الکترو شوک داشته باشد و بتواند بیمار را از این شهر به آن شهر یا از این پایگاه به آن پایگاه جابجا کند.

او افزود: مردم بنده و دیگر ائمه جمعه را به عنوان نمایندگان رهبر معظم انقلاب می‌شناسند؛ و انتظار پیگیری مسائل و حل مشکلات را دارند ما نیز بیشتر از توان و مسئولیت خود پیگیر هستیم و این پیگیری را از مسئولیت‌های خود می‌دانیم.

امام‌جمعه شهرستان قلعه‌گنج با توضیحی درباره مشکلات مردم روستا‌های استان کرمان تصریح کرد: مسافت طولانی و جاده‌های غیر استاندارد، منطقه کوهستانی که به سختی می‌شود به آنجا رفت؛ نگاه ویژه مسئولان به مردم این مناطق برای دنیا و آخرتشان مفید خواهد بود.

حجت‌الاسلام رضوانی با گلایه از امکانات بسیار کم دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: بیمارستان این شهرستان ۳۲ تخت خوابه است؛ با این جمعیت استاندارد چیست؟ ما زایشگاه داریم، اما امکانات نداریم؛ بانوان در روستا‌ها مانند قدیم به صورت طبیعی در خانه زایمان می‌کنند.

وی تاکید کرد: پزشکان در مناطق شهرستان ماندگار نیستند، چون شرایط منطقه آب و هوای گرمسیری و خاص است و همچنین امکانات مناسب اقامتی نیز ندارند که بتوانند ماندگار باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار