آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۸۰۳۷
محمدبیگی در گفتگو با دانشجو:

در حال مذاکره برای پذیرش بیماران از کشورهای مختلف و تبادل پزشک و بیمار بین ایران و عراق هستیم+فیلم

نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از تلاش‌ها برای ارتقای گردشگری سلامت در منطقه خبر داد و گفت: در حال مذاکره برای پذیرش بیماران از کشور‌های مختلف در جوار امام علی علیه‌السلام و تبادل پزشک و بیمار بین ایران و عراق هستیم تا این منطقه به مرکز توریسم درمانی تبدیل شود.

فاطمه محمدبیگی، نماینده مجلس دوازدهم و نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو_ فاطمه قدیری، به اقدامات انجام‌شده در حوزه بهداشت و درمان در ایام اربعین اشاره کرد و اظهار داشت: به لطف خدا و به مدت سه سال، مجلس هر سال تیم نظارتی را به منطقه اربعین ارسال می‌کند تا بر فرایند‌های بهداشتی و درمانی نظارت کند.

وی افزود: امسال بیش از ۶۰۰۰ نیروی هلال احمر شامل ۲۰۰۰ نیروی متخصص و ۴۰۰۰ نیروی کمکی در اربعین مستقر هستند و ناوگان موتوری و خدماتی ما شامل خودرو‌های امداد و نجات و آمبولانس‌ها نیز به خوبی آماده خدمت‌رسانی است.

محمدبیگی همچنین به پیشرفت‌های بیمارستان امام علی اشاره کرد و گفت: امسال شاهد راه‌اندازی بیشتر بخش‌های این بیمارستان هستیم که مرهون نظارت‌های افزایش‌یافته و تلاش‌های شورای سیاست‌گذاری است.

این نماینده مجلس به افزایش بودجه هلال احمر و تصویب تهیه ۱۵۰۰ خودروی جدید آمبولانس اشاره کرد و گفت: ما همچنین به حمایت از سلامت الکترونیک و هوشمندسازی خدمات در حوزه سلامت اربعین ادامه می‌دهیم تا داده‌های بیماری‌ها به شکل هوشمند مورد بررسی قرار گیرد و میزان فوتی‌ها کاهش یابد.

محمدبیگی از تلاش‌ها برای ارتقای گردشگری سلامت در منطقه نیز خبر داد و افزود: در حال مذاکره برای پذیرش بیماران از کشور‌های مختلف در جوار امام علی علیه‌السلام و تبادل پزشک و بیمار بین ایران و عراق هستیم تا این منطقه به مرکز توریسم درمانی تبدیل شود.

وی در پایان اظهار داشت که مصوبات مجلس در این زمینه کارساز خواهد بود و از حمایت مجلس از هلال احمر ایران و عراق خبر داد و تاکید کرد: حضور میلیونی زائران در اربعین به‌طور قطع منشا وحدت ملت‌های مختلف خواهد شد.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار