کد خبر:۱۱۶۸۷۱۰
اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست پزشکیان؛

تاکید رییس جمهور بر تدوین مصوبات بر اساس سیاست‌های مقام معظم رهبری و چشم انداز جمهوری اسلامی

جلسه ۹۰۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست مسعود پزشکیان رئیس جمهوری برگزار شد.
تاکید رییس جمهور بر تدوین مصوبات بر اساس سیاست‌های مقام معظم رهبری و چشم انداز جمهوری اسلامی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در حاشیه این جلسه بیان کرد: در این جلسه مصوبات شورای معین شامل سند صنایع دستی، و بحث تعاملات بین المللی با مراکز علمی کشور‌ها مطرح و در این جلسه اعلام وصول شد.

وی ادامه داد: همچنین گزارشی از عملکرد چهل ساله شورا خدمت رئیس جمهور ارائه شد و مخصوصا عملکرد سه ساله دولت سیزدهم در حوزه علم و فرهنگ مورد تأکید قرار گرفت.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در این جلسه صحبت‌هایی داشتند.
رئیس جمهور هم تاکید داشتند که باید با مشارکت حداکثری نخبگان در تدوین مصوبات مدنظر باشد، دکتر پزشکیان تاکید کرد که مصوبات باید در مسیر سیاست‌های مقام معظم رهبری و چشم انداز جمهوری اسلامی ایران تدوین شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار