به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، حمزه صدیقی در گفتگویی با اشاره به اینکه ۱۸ شهرستان در مناطق شرق، غرب و جنوب استان کرمان تحت پوشش این شرکت قرار دارد، اظهار کرد: این شهرستانهای دارای اقیلمها و شرایط فرهنگی متفاوتی هستند.
وی در خصوص وضعیت برق در جنوب استان کرمان که عمدتا شامل مناطق گرمسیری محسوب میشود، افزود: سالانه رشد توسعه ظرفیت تولید برق، مطابق روند متداول در دنیا پیش رفته است؛ نرخ رشد در حوزه مصرف انرژی برق بین ۲ تا ۲.۴ درصد است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق جنوب استان کرمان اعلام کرد: رشد توسعه ظرفیت تولید برق شامل ظرفیت تولید، انتقال و توزیع است؛ صنعت برق یک مجموعه به هم پیوسته است.
وی با اشاره به اینکه در بحث مدیریت مصرف جای کار داریم، گفت: در برخی نقاط بیش از ۱۰ درصد رشد مصرف را شاهد هستیم. این موارد به دلیل اینکه فراتر از پیش بینیها و استانداردهاست چالش برانگیز است.
صدیقی با بیان اینکه ظرفیت صرفه جویی به ویژه در بخش خانگی وجود دارد، اظهار کرد: بخش خانگی عمده مصرف کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق جنوب استان کرمان گفت: میتوان مصارف غیر ضرورری را با یکسری اقدامات ساده و بدون تحت تاثیر قرار گرفتن رفاه و آسایش خانواده ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش داد.
وی مصرف بهینه را نیازمند فرهنگ سازی، آموزش و همدلی دانست و افزود: در سالهای گذشته این مشکلات را داشتیم و با همکاری مردم از آن عبور کرده ایم.
صدیقی بیان کرد: ظرفیت منصوبه نیروگاههای کشور و نرم استاندارد سرمایه گذاری هم مشخص است؛ رشد مصارف وقتی که خارج از حد استاندارد باشد باید یک جاهایی را مدیریت کرد تا صرفه جویی شود که از این مساله به عنوان نیورگاه مجازی یاد میشود.
به اندازه نیروگاه سیکل ترکیبی برق باغین افزایش مصرف برق داریم
وی گفت: به عنوان مثال در حال حاضر در حوزه توزیع برق جنوب استان کرمان نسبت به دوره میان باری (پاییز یا زمستان) تقریبا به اندازه یک نیروگاه باغین افزایش مصرف داریم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق جنوب استان کرمان عنوان کرد: در بحث مصرف انرژی الکتریکی راهکارهایی وجود دارد که مصرف بهینه انجام شود.