امام جمعه بناب خواستار تسهيل شرايط ازدواج جوانان شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۳۹

امام جمعه بناب خواستار تسهيل شرايط ازدواج جوانان شد

امام جمعه بناب از مردم و مسئولان خواست شرايط را براي ازدواج جوانان تسهيل كنند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از تبريز، حجت الاسلام مصطفي باقري بنابي، ديروز در خطبه‌هاي نماز جمعه شهر بناب ضمن تبريك هفته نيروي انتظامي اظهار داشت: كاركنان و عوامل نيروي انتظامي شب و روز براي امنيت و آسايش شهروندان تلاش و جهاد مي كنند.

وي خدمات شبانه روزي و مجاهدت و مقاومت نيروهاي مخلص انتظامي در كنار حقوق و امكانات كم، حاصل انگيزه بالاي آنان دانست و نقش آنان را در تامين نظم و امنيت جامعه ستود.

امام جمعه بناب در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به مباحث مرتبط با ازدواج جوانان افزود: ازدواج يك امر فطري و طبيعي است كه هر چه قدر از زمان مناسبش به تاخير بيفتد، موجب ضرر و آسيب در زندگي فرد و اجتماعي خواهد شد و اين چنين تاخيري غيرقابل قبول و غيرقابل توجيه است.

باقري بنابي اذعان داشت: براي امر خير ازدواج بايد تمام نهادهاي دولتي اعم از مجلس، وزارتخانه‌ها و زيرمجموعه‌هاي آنان دست به دست هم دهند و با برقراري امتيازات براي كساني كه در صدد انجام اين كار خير در موقع مناسب خود هستند آنان را همياري كنند تا باعث رونق اين مسئله شوند.

رئيس شوراي فرهنگ عمومي بناب ادامه داد: اگر مسئله ازدواج بموقع انجام شود بسياري از مسائل بي بند و باري و مشكلات اخلاقي فردي و اجتماعي از ميان برداشته خواهد شد.

امام جمعه بناب با انتقاد از برخي ملاحظات نسبت به اختلاط زن و مرد در كشور گفت: به بهانه ملاحظات بين المللي و جاني بعضي اختلاط ‌ها ميان زن و مرد ديده مي‌شود، بنابراين بايد مراقب باشيم كه بعد از 30 سال انقلاب سراغ چنين مسائلي نرويم؛ چرا كه مسئله اختلاط زن و مردم بسيار حساس و اساسي است.

باقري بنابي تصريح كرد: مردم و مسئولان همت كنند و تشريفات ازدواج را از بين ببرند، شروط ازدواج را كم كنند و امر به معروف را عملي سازند؛ كساني كه شروط سنگيني براي ازدواج بنا مي‌گذارند و بر مشكلات جامعه مي‌‌افزايند، قابل بخشش نيستند.

لازم به ذكر است، نماز جمعه اين هفته شهرستان بناب درحوزه علميه حضرت ولي عصر (عج) برگزار شد كه با استقبال پرشور هزاران نفر از مردم مومن و خداجوي بناب همراه بود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار