آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۴۰۵۷

تمهیدات پلیس برای ترافیک هفته اول مهر ماه

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای تمهیدات پلیس جهت مدیریت ترافیک هفته اول مهر ماه خبر داد.
تمهیدات پلیس برای ترافیک هفته اول مهر ماه

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ احسان مؤمنی معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص نحوه تمهیدات پلیس برای ترافیک هفته اول مهر ماه، گفت: با توجه به تجربه سال گذشته، با شناسایی ۶۵ نقطه محور‌های بزرگراهی که سال گذشته گره ترافیکی بود، از ابتدای صبح در هفته اول مهر ماه تیم‌های گشت در این مناطق حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: در روز اول مهر ماه که بازگشایی مدارس است، اکثر تیم‌های گشت پلیس در مقابل مدارس معابر اصلی شهر مستقر خواهد شد.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: علاوه بر این، با شناسایی پایانه‌های اتوبوس‌رانی و ایستگاه‌های که سال گذشته با ازدحام مسافر مواجه بودیم به جهت تسهیل در فرایند کار با سازمان اتوبوسرانی برای افزایش تعداد اتوبوس‌ها در برخی از خطوط هماهنگی صورت گرفته است. پایانه تاکسیرانی نیز به همین صورت است.

سرهنگ مؤمنی بیان کرد: گشت مشترک پلیس راهور و بازرسان تاکسیرانی نیز از ابتدای مهر ماه اجرا خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار