کد خبر:۱۱۷۴۹۲۵

خبر خوش معاون علمی رییس جمهور برای دانش‌آموزان سمپادی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان با حضور در یکی از دبیرستان‌های سمپاد تهران زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را نواخت و از طرح «کارتوشه» رونمایی کرد.
خبر خوش معاون علمی رییس جمهور برای دانش‌آموزان سمپادی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین با نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ در مدرسه علامه حلی ۱۰ طی سخنانی اظهار داشت: زمانیکه مقرر شد همزمان با آغاز بهار دانایی در یکی از مدارس استان تهران حضور پیدا کنیم مدارس سمپاد نخستین اولویت ما بود، زیرا مدارس سمپاد از اولویت‌های بنیاد نخبگان است و در ادامه مدرسه‌ای که در هر سه رشته ریاضی، تجربی و انسانی در حال فعالیت است انتخاب ما بود، زیرا کشور را مضاف بر صنعت و پزشکی، فارغ التحصیلان رشته انسانی می‌چرخانند.

وی به ضرورت برقراری ارتباطی موثر و کارآمد میان مدارس و دانشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از وظایف معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان کشف استعداد‌های برتر و ایجاد ارتباط بین استعداد‌های برتر و دانشگاه است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور حضور در میان دانش‌آموزان را فرصتی مغتم دید و از طرح «کارتوشه» رونمایی کرد و گفت: این طرح ترکیبی از تجربه و دانش است؛ دانش‌آموزان سمپادی از نخستین روز ورود به دانشگاه می‌توانند دست به دست شرکت‌های دانش‌بنیان تجربه صنعتی به دست آورند.

وی در ادامه دانش‌آموزان را مخاطب قرار داد و تاکید کرد: آینده شما از همین امروز شروع خواهد شد.

حمایت معاونت علمی از تجهیز کتابخانه‌ها و آزمایشگاه‌های مدارس سمپاد

وی همچنین از حمایت معاونت علمی در راستای تجهیز کتابخانه‌ها و آزمایشگاه‌های مدارس سمپاد خبر داد و گفت: قول می‌دهم کتابخانه‌ها و آزمایشگاه‌های سمپادی‌ها جزو مجهزترین‌ها در سطح کشور شود.

افشین گفت: امیدوارم در آینده‌ای نه چندان دور شما دانش‌اموزان عزیز را نخست در دانشگاه سپس در صنعت و پس از آن در حکمرانی کشور ببینیم تا بتوانیم ایرانی آبادتر بسازیم.

در حاشیه این مراسم همچنین از نفرات برتر مدرسه تقدیر شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار