به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، مجتبی عبداللهی در نشست شورای آموزش و پرورش البرز با اشاره به اینکه ابزارهای آموزشی به درست یا غلط در حال گسترش هستند از این رو دستیابی دانش آموزان نیز به این امکانات با سهولت مهیاست، اظهار کرد: معلمان باید به صورت مداوم در حال به روزرسانی آموزشها و فراگیری آموزشهای نوین باشند.
وی از تمامی فرمانداران استان خواست که جلسات شورای آموزش و پرورش در شهرستانها را دنبال کنند و با اشراف به نیاز مدرسه سازی در نقاط مختلف، نسبت به برنامه ریزی، اقدام کنند.
عبداللهی با بیان اینکه حدود ۸ هزار کلاس درس در استان نیاز است تا مدارس به صورت یک شیفت و با ۳۰ نفر در هر کلاس تشکیل شوند، اضافه کرد: بر این اساس باید برنامههای استان با این رویکرد پیش بینی شود تا به سمت وضعیت مطلوب حرکت کنیم.
استاندار البرز با اشاره به اینکه مدیران مناطق آموزش و پرورش استان طی هم افزایی با فرمانداران باید به احصا نیازها و پیگیری مطالبات فضاهای آموزشی بپردازند، افزود: باید از توان و ظرفیت خیرین و مشارکتهای اجتماعی استان برای توسعه سرانههای آموزشی، پرورشی و ورزشی استان بهره کافی را داشته باشیم.
عبداللهی گفت: تحقق اهداف و ارتقای زیرساخت و سرانه در این بخش در گرو پیگیریهای مجدانه و دلسوزانه مدیران مربوطه است.
وی با اشاره به اهمیت طرح نماد «نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان» افزود: این طرح در راستای مراقبتهای اجتماعی دانش آموزان، برنامه محور ورود میکند از این رو نیاز است مدیران و معلمان در خصوص زندگی و تربیت دانش آموزان از خانه به مدرسه و از مدرسه به خانه، مسئولیت پذیر باشند.
استاندار البرز با بیان اینکه نگاه پویاتری را باید به پرورش دانش آموزان داشته باشیم و مباحث تربیتی را با جدیت بیشتری دنبال کنیم، گفت: بهره گیری از ظرفیتهای مدارس در روزهای تعطیل برای اوقات فراغت محلهها در دستور کار قرار گیرد.
در این نشست افضلی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز نیز با ارائه گزارشی از سرویس مدارس، افزود: در این راستا مانعی وجود نداشت و تمامی تدابیر لازم اتخاذ شد، همچنین در خصوص مدیریت ترافیک بویژه در کرج و فردیس نیز هماهنگیهای لازم صورت گرفت.
وی ادامه داد: در خصوص سرویس مدارس استثنایی دولتی استان، تأمین اعتبار از سوی شهرداریهای استان صورت گرفته است.