برنامه‌های ویژه نوروز 90 و روزهای کاری سعدآباد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۰۴۱
مدیر مجموعه سعدآباد اعلام کرد:

برنامه‌های ویژه نوروز 90 و روزهای کاری سعدآباد

مدير مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد ساعات كاري مجموعه در تعطيلات نوروز 90 را به منظور بازديد علاقمندان و گردشگران اعلام كرد.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، حسن محسني گفت:مجموعه در روزهاي اول،ششم،هفتم وسيزدهم  فروردين برابر با دوشنبه،شنبه،يكشنبه وشنبه تعطيل است.
 
وي با بيان اينكه سعدآباد در تمام تعطيلات نوروز با اجراي برنامه هاي متنوع پذيراي گردشگران خواهد بود گفت:علاقمندان مي توانند همه روزه از ساعت 9صبح تا 17:30  به این مجموعه مراجعه كنند.
 
به گفته مدير مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد بازديدكنندگان همه روزه فقط تا ساعت 15 مي توانند براي تهيه بليت اقدام كنند.همچنين ساعت تردد بازديد كنندگان در محوطه باغ موزه تا ساعت 21 اعلام شده است.
 
محسني در ادامه با اشاره به اهميت معرفي فرهنگ منحصر به فرد نوروز ايراني به گردشگران خارجي و توجه بيش ازپيش گردشگران داخلي به آن گفت:به منظور معرفي جاذبه هاي گردشگري مجموعه سعدآباد در ايام نوروزبرنامه هاي فرهنگي متنوع و ويژه اي تدارك ديده شده است.
 
وي در اين راستا از برپايي سفره هفت سين و جشن نوروزی تهران با همکاری شركت فرهنگي هنري مثلث برفي در محوطه اين مجموعه خبردادوافزود:اين سفره امسال با  طراحي وچيدماني متفاوت نسبت به سال گذشته چيده مي شود.
 
وي برپايي سفره هفت سين 13 استان كشور در موزه نگارستان را از  ديگر برنامه ها دانست و افزود: همزمان با فرارسيدن بهار طبيعت سفره هفت سين استان‌هاي   گيلان، همدان، كردستان، خراسان، لرستان، بوشهر، خوزستان، سيستان و بلوچستان، آذربايجان، فارس، كرمان، تهران قديم و سمنان در محل موزه نگارستان برپا مي شود.
 
وي در ادامه با اشاره به برگزاري جشنواره نوروزي تهران در تعطيلات نوروز سال 1390 گفت:در اين جشنواره كه با همكاري شركت ياد شده اجرا مي شود،برنامه تحويل سال با حضور هنرمندان مطرح كشور پيش بيني شده است.
 
به گفته مدير مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد، برنامه‌هاي متنوعي نيز شامل موسيقي پاپ، سنتي و محلي هر شب در محل جشنواره اجرا مي شود.
 
در اين جشنواره همچنين نمايش‌هاي گوناگوني در قالب طنز، اجتماعي، كودك و...همراه با نورافشاني و جلوه هاي ويژه به اجرا در مي آيد.
 
وي درباره ديگر برنامه هاي نوروزي مجموعه گفت: نمايشگاه آثار كاربردي باتيك و نقاشي استاد مهدي خاويان از 23 اسفند امسال تا 20فروردين سال 1390از سوي موزه صنايع دستي و در محل اين موزه برگزار مي شود.
 
محسني از گشايش زير زمين موزه سلاح‌هاي درباري در اين ايام خبر داد و گفت: در اين بخش از موزه، سلاح‌هاي درباري مربوط به دوران قاجار و پهلوي كه تاكنون در معرض ديد بازديد كنندگان قرار نداشت، نمايش داده خواهد شد.
 
برپايي نمايشگاه‌هاي رويدادهاي تاريخي نوروز در دوران معاصر و همچنين تحولات سفره نوروزي از گذشته تا به حال بخشي ديگر از برنامه‌هاي نوروزي مجموعه است كه محسني به آن اشاره و خاطر نشان كرد: اين دو نمايشگاه به طور همزمان و در طول روزهاي نخست سال جديد در محل موزه تاريخ معاصر ايران پذيراي علاقمندان  و بازديدكنندگان نوروزي خواهد بود.
 
مدير مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد در ادامه از برپايي نمايشگاه و بازارچه صنايع دستي، گردشگري و صنايع غذايي از 28 اسفند سال جاري تا 16 فروردين سال آينده در محوطه مجموعه سعدآباد خبر داد و افزود: در 75 غرفه  اين بازارچه انواع تسهیلات نوروزی و گردشگری، صنایع دستی و مواد غذایی محلی ایران، عرضه می‌شود.
 
به گفته وي، این بازارچه در سه نقطه از مجموعه شامل مسیر کاخ موزه سبز، جنب کاخ موزه ملت و ورودی دربند برگزار می شود.
 
برپايي نمايشگاه ظروف دوران قاجار در محل موزه ظروف سلطنتي سعدآباد و ساماندهي و تكميل موزه به منظور نمايش بخشهايي از ظروف مربوط به دوران پهلوي اول و پهلوي دوم كه تاكنون در مخازن مجموعه نگهداري مي شده ،بخشي ديگراز اين برنامه ها است كه محسني به آن اشاره كرد.
 
به گفته مدير مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد اجراي مسابقه عكاسي با موبايل از ديگر برنامه‌هاي اين مجموعه در طول تعطيلات نوروز خواهد بود.
 
تهيه محصولات فرهنگي و اقلام تبليغاتي شامل طراحي و چاپ نقشه  مجموعه سعدآباد براي نصب بر روي بيلبورد مجاور درب زعفرانيه، كاتالوگ نفيس فارسي و انگليسي، بسته هاي حاوي كتابچه، كارت پستال،CD معرفي كاخ موزه، سررسيد نفيس ويژه سعد آباد، بروشورهاي دو زبانه و... از ديگر اقداماتي است كه محسني به آن اشاره كرد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار