آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۳۵۰۴

دوحه: اجازه حمله از خاک قطر به هیچ کشوری را نخواهیم داد

نخست وزیر قطر هرگونه حمله از خاک این کشور به هریک از کشور‌های منطقه را رد کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه الجزیره قطر، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امورخارجه قطر تصریح کرد: هرگز نخواهیم پذیرفت که از پایگاه العدید (محل استقرار نظامیان آمریکایی) حمله‌ای علیه هیچیک از کشور‌های منطقه و بیرون از آن صورت گیرد.

وزیر امورخارجه قطر در خصوص حملات رژیم صهیونیستی به لبنان نیز گفت: اولویت ما در لبنان توقف جنگ است و تماس‌های گسترده‌ای با سیاستمداران لبنانی در این زمینه برقرار کردیم.
وی همچنین در خصوص انتخابات در لبنان نیز گفت که این یک مسأله‌ی داخلی است.

بن عبدالرحمن بار دیگر گفت اصرار این کشور آن بوده که درگیری‌ها در غزه متوقف و مانع از ریخته شدن خون‌ها شود، اما مانع تراشی یک جانبه در این زمینه از سوی اسرائیل صورت گرفته است.

گفتنی است مذاکرات تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی با مانع تراشی شخص نتانیاهو و کابینه وی تاکنون توفیقی نداشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار