کد خبر:۱۱۸۶۰۳۴
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگو با دانشجو:

پس از بازرسی نمایندگان وزارت تعاون ۲۰۰۰ متر تونل جدید در معدنجو حفر شده بود

احمد میدری در خصوص فاجعه معدن طبس گفت: بر اساس نظرات بازرسان، تغییرات اساسی در ساختار معدن طبس ایجاد شده بود و ۲۰۰۰ متر تونل جدید حفر کرده بودند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عصر امروز نشستی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با موضوع بررسی ابعاد فاجعه معدن طبس برگزار شد. این جلسه با حضور «احمد میدری» وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، «میثم ظهوریان» نماینده مردم مشهد و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس و «سمیه گلپور» رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور؛ برگزار شد.

وزیر کار در پایان این مراسم گفت‌وگویی با خبرنگار خبرگزاری دانشجو داشت که مشروح آن در ادامه آمده است:

 

کد ویدیو



خبرنگار دانشجو: ۳۱ روز از حادثه معدن طبس گذشته و صبح امروز هم گزارش مجلس منتشر شد. در این گزارش به نقص سیستم اعلان خطر و نبود حسگر گاز متان اشاره شده است. با این وجود، آیا همچنان نظر شما مثل لحظات اولیه بعد از حادثه این است که این حادثه صرفاً یک اتفاق غیرقابل پیش‌بینی بوده است یا خیر؟

احمد میدری: من به این شکل نگفته‌ام. باید تمام بحث را در نظر گرفت. ایده‌ای که من بر آن اصرار دارم این است که حوادث را باید در دو دسته بررسی کرد؛ اتفاقات فردی و قصور‌های فردی. مانند اینکه بازرس باید کاری را انجام می‌داده، مسئول ایمنی وظیفه‌ای داشته یا بهره‌بردار باید اقدام خاصی می‌کرده؛ همه اینها ابعاد قضایی دارند. اما وظیفه من تلاش برای اصلاح ساختار‌ها و جلوگیری از حوادث است، نه بررسی جزئیات فردی.

 

کد ویدیو



خبرنگار دانشجو: یعنی شما همچنان معتقدید که این حادثه غیرقابل پیش‌بینی و پیشگیری بوده است؟ آیا بهتر نبود تا صدور گزارش مجلس و سایر گزارش‌ها در اظهارنظرتان دقت بیشتری می‌کردید؟

احمد میدری: من نظرم را بر اساس گزارش‌های موجود اعلام کردم. بازرس ما ۲۰ روز قبل از حادثه به محل رفته بود و وضعیت را بررسی کرده بود. اما در این مدت، مشخص شد که در ۱۰ روز آخر قبل از حادثه، یک تونل جدید باز شده بود که آن را به ما اطلاع نداده بودند. من خودم آن معدن را بازرسی نکرده‌ام اما بازرس ما گفته بود که تغییرات اساسی در ساختار معدن ایجاد شده و ۲۰۰۰ متر تونل جدید زده بودند. این تغییرات به ما اطلاع داده نشد. من هم بر اساس گزارش بازرس که در نوزدهم شهریور ابلاغ شده بود، اشاره کردم که چند مشکل وجود داشته و به آنها گفته شده بود که این مشکلات را رفع کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار