به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، غلامرضا تاجگردون،نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در حاشیه نشست بررسی طرحهای عمرانی و اقتصادی گچساران و باشت گفت:پیشرفت فیزیکی برخی طرحهای عمرانی و اقتصادی این شهرستانها رضایت بخش نیست و ضرورت دارد راهکارهای تازهای برای تکمیل این زیرساختها بکار گرفته شود.
تاجگردون با اشاره به جذب اوراق بانکی برای تکمیل طرحهای عمرانی و تسویه حساب با پیمانکاران، افزود: مدیران کل همت کنند و از ماده ۵۶ برای جذب این اوراق برای طرحهای که ردیف بودجه ملی دارند استفاده کنند.
وی اضافه کرد: با توجه به محدودیت منابع مالی نیاز است برخی از این طرحها بازمهندسی و باز ارزش گذاری شود تا منابع مالی کشور به هدر نرود.
تاجگردون بیان کرد: با توجه به پایین بودن سرانه درآمد مردم کهگیلویه و بویراحمدبه ویژه در شهرستانهای گچساران و باشت تکمیل طرحهای اقتصادی و اشتغالزا ضروریتر شد.
نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت تاکید کرد: منطقه ویژه اقتصادی، شهرک گلخانه ای، واحد تولید و فراوری گیاهان دارویی، کارخانه پلیمر، واحد تولیدی پتروپالایش از شاخصترین طرحهای اقتصادی در حال اجرای گچساران هستند که تکمیل آنان میتواند نقش گرهگشایی در ایجاد فرصتهای شغلی برای مردمان این شهرستان نفتخیز داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه کارخانه بیواتانول و طرح زنجیره گوشت مرغ از طرحهای در دست ساخت شهرستان باشت است بر رفع موانع تکمیل این طرحها تاکید کرد.
یدالله رحمانی،استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در حاشیه این نشست با اشاره به اینکه کمبود اعتبار از مهمترین موانع سر راه تکمیل طرحهای در دست ساخت به ویژه شهرستان گچساران و باشت گفت:دستگاههای اجرایی به بودجههای استانی اکتفا نکنند و به دنبال تامین اعتبارات ملی و سایر ظرفیتهای اعتباری باشند.
رحمانی با اشاره به اینکه در یک ماه اخیر ۳۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال با مشارکت مجمع نمایندگان استان از محل اوراق اسلامی به حوزه راه و آب کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت تاکید کرد: ظرفیتهای قانونی زیادی وجود دارد که میتوان با استفاده از آن تامین اعتبار کرد.
وی با یادآوری اینکه مجموع اعتبارات استانی کهگیلویه و بویراحمد ۳۷ هزار میلیارد ریال است که نمیتواند مشکلات یک شهرستان را هم مرتفع کنند بر استفاده از همه ظرفیتهای قانونی برای رفع مشکلات استان تاکید کرد.