آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۸۲۵۱

سفر شبانه وزیر میراث فرهنگی به بیابان لوت و منطقه شهداد کرمان

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شامگاه دوشنبه و برای سفری کوتاه وارد فرودگاه بین المللی شهر کرمان شد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شامگاه دوشنبه در سفری کوتاه و چند ساعته وارد فرودگاه بین المللی شهر کرمان شد و مورد استقبال برخی مسئولین استان قرار گرفت.

وی با توجه به محدودیت زمانی سفر بطور شبانه به منطقه شهداد استان کرمان در مجاورت بیابان لوت عزیمت و قرار است از چندین پروژه شرکت هواپیمایی ماهان در منطقه گرمسیری شهداد بازدید نماید.

به قرار اطلاع وی قرار پس از حضور چند ساعته و کوتاه در استان کرمان، فردا صبح به تهران بازگردد.

علیرغم هماهنگی قبلی روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان، قرار بود که خبرنگاران در سفر وزیر میراث فرهنگی به شهداد وی را جهت پوشش خبری همراهی نمایند، اما در اقدامی غیر منتظره در فرودگاه اعلام‌شد که امکان حضور خبرنگاران در این سفر وجود ندارد و خبرنگاران از فرودگاه به خانه هایشان بازگشتند.

این اولین سفر یکی از وزرای دولت چهاردهم به استان‌کرمان است.

ضرورت و برخی ابعاد سفر شبانه وزیر میراث فرهنگی به بیابان لوت منطقه شهداد شهرستان کرمان و مناطق آن، برای اصحاب رسانه همچنان مورد سوال است و قطعا انجام این بازدید در روز و زمان روشنایی هوا، می‌توانست مفیدتر باشد.

 

کرمان در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری قطب کشور است

وزیر میراث فرهنگی طی سخنان کوتاهی در فرودگاه کرمان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه با توجه به ظرفیت‌هایی که در استان کرمان وجود دارد باید توجه بیشتری به این استان شود، اعلام کرد: کرمان در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری قطب کشور است و از استان‌های پیشتاز این عرصه می‌باشد.

صالحی با تاکید بر اینکه منطقه شهداد به یک قطب گردشگری داخلی و خارجی تبدیل شده است، بیان داشت: در این سفر بازدید از برخی طرح‌های گردشگری و بررسی مسائل و مشکلات گردشگری منطقه شهداد و استان در برنامه است.

وی گفت: کرمان با توجه به ظرفیت‌های موجود، باید جزو ۵ هدف اول گردشگری و در مسیر حرکت گردشگران قرار بگیرد.

او کرمان را از نظر گردشگری در کشور سرآمد خواند و افزود: در کرمان همچنان ظرفیت‌های ناشناخته زیادی وجود دارد که باید بر روی آنها تمرکز کرد.

شایان ذکر است، استان کرمان با داشتن ۱۰ اثر تاریخی ثبت جهانی، اولین استانی در ایران است که دارای بیشترین آثار ثبت جهانی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار